Sekulović: I budžet za 2004. razlog spora SDP sa DOS-om

Izvor: B92

Petak, 17.10.2003.

20:46

Default images

Jedan od razloga zbog kojih je Socijaldemokratska partija odbila da potpiše sporazum DOS-a bio je zahtev da se unapred obaveže da će glasati za budžet za 2004. godinu, izjavio je član Predsedništva i narodni poslanik  testranke Vlatko Sekulović. On je za vikend izdanje dnevnika Danas rekao da predsednik stranke Slobodan Orlić nije imao mandat da potpiše sporazum o povlačenju rasprave o poverenju Vladi i predsednici parlamenta iz skupštinske rasprave, jer SDP nije bila ni upoznata sa Nacrtom budžeta. "Kako da se obavežemo da ćemo da podržimo dokument koji nismo ni videli i ne znamo kako izgleda, jer još nije ni u formi predloga", rekao je Sekulović.

On je ponovio da poslanici SDP-a neće podržati inicijativu opozicije za izglasavanje nepoverenja Vladi Srbije, ali i da SDP traži njenu rekonstrukciju. Upitan da li je to uslovljavanje, Sekulović je rekao da će opredeljenje SDP-a "zavisiti od ponašanja premijera".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: