Mićunović još razmišlja oko predsedničke kandidature

Izvor: B92

Petak, 17.10.2003.

14:17

Default images

Lider Demokratskog centra Dragoljub Mićunović, najavljen kao kandidat vladajuće koalicije DOS za predsednika Srbije, još nije konačno odlučio da li će se kandidovati na izborima 16. novembra, potvrdila je u izjavi za B92 Lejla Ruždić, funkcionerka DC-a. Prema nezvaničnim inofrmacijama Mićunović, je u petak trebalo da preda potpise za kandidaturu Republičkoj izbornoj komisiji, a početak njegove izborne kampanje bio je najavljen za ponedeljak u Kruševcu. “Prosto, juče se desilo nešto što se desilo i zbog čega je gospodin Mićunović bio prilično razočaran stavovima nekih ljudi koji se nalaze oko njega, odnosno u demokratskom korpusu. Zbog toga je njegova kandidatura nešto u vezi čega momentalno ne postoji odluka šta će da se radi. I mi u stranci svi isčekujemo da vidimo šta će gospodin Mićunović da odluči”, rekla je Ruždić.

Portparol Mićunovićevog izbornog štaba Vesna Marjanović izjavila je da će sledeće nedelje biti poznato "kada će i da li će uopšte Mićunović predati kandidaturu RIK-u". "Još se rasmišlja šta bi trebalo uraditi. Sledeće nedelje biće poznato da li će Mićunović biti predsednički kandidat", rekla je Marjanović. Inače, rok za podnošenje kandidatura za predsedničke izbore ističe 26.oktobra u ponoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: