Subota, 22.06.2019.

23:55

SAD u ponedeljak uvode nove velike sankcije Iranu

Američki predsednik Donald Tramp najavio je danas da će Sjedinjene Države u ponedeljak uvesti, kako kaže, velike dodatne sankcije Iranu.

Izvor: Tanjug

SAD u ponedeljak uvode nove velike sankcije Iranu
Ilustracija: Depositphotos/inBrackets

Tramp je na Tviteru poručio da Iran ne može da ima nuklearno oružje, navodeći da bi po planu bivšeg predsednika Baraka Obame za nekoliko godina Teheran bio na putu ka nuklearnom naoružanju.

"Uvodimo velike dodatne sankcije Iranu. Radujem se danu kada će sankcije biti skinute Iranu i oni postati produktivna i prosperitetna država ponovo. Što pre, to bolje", napisao je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: