Sreda, 07.08.2019.

14:02

VB: Otkazani letovi zbog problema s kompjuterom

Britanska avio-kompanija Britiš ervejz otkazala je desetine letova s aerodroma u Londonu nakon što je sistem za prijavu karata imao problem s kompjuterima.

Izvor: Tanjug

VB: Otkazani letovi zbog problema s kompjuterom
Bruce Bennet/Getty images/Ilustracija

Kompanija je saopštila da je "sistemski problem" izazvao odlaganje i otkazivanje letova sa aerodroma Hitrou, Getvik i London siti, prenosi AP.

Otkazan je 81 let sa aerodroma Hitrou, dok je na Getviku otkazano 10 letova, a više od 200 je odloženo.

Kompanija je navela da putnici mogu da ponovo rezervišu kartu za neki drugi dan.

U maju 2017. godine došlo je do sličnog problema kada je kompanija takođe imala problem sa kompjuterima i to je potrajalo tri dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: