Petak, 06.07.2018.

18:18

Jako nevreme pogodilo Kosjerić: "Potpuni haos..." / VIDEO

Nevreme koje je pogodilo opštinu Kosjerić u popodnevnim satima oštetilo je putnu strukturu, a gradske ulice su bile poplavljene.

Izvor: Tanjug

Jako nevreme pogodilo Kosjerić:
Screenshot

"Bujica je za kratko vreme napravila potpuni haos .U Brajkovićima i Galovićima voda je odnela puteve koje smo u prethodna dva meseca sanirali . Veliki trud nestao je za kratko vreme, a da ne pominjem materijalne troškove ”, kaže Žarko Đokić, predsednik ove opštine za Glas zapadne Srbije.

On kaže da je putna infrastruktura, usled bujičnih voda znatno oštećena i u gradu.

"Pod vodom su bile i centralne ulice u Kosjeriću, dok je jedan deo Cementare takođe bio pod debelim slojem vode, " dodaje Ðokić.

Podsećamo, Kosjerić je samo jedna od opština koju je zadesilo nevreme poslednjih dana. Bujični potoci napravili su ogromnu štetu u Ivanjici gde je na teritoriji cele opštine proglašena vanredna situacija.

Prema najavama meterologa,sutra će u zapadnoj Srbiji,ali i Šumadiji, Pomoravlju, Jugozapadnoj Srbiji i područja Kosova i Metohije važiti narandžasti meteo alarm.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

23 h

Podeli: