URS traži od SNS vlast u Kuršumliji

Čelni ljudi URS u Kuršumliji uputili su apel rukovodstvu SNS u Beogradu da se i u Kuršumliji vlast prekomponuje po ugledu na koaliciju na republičkom nivou.

Izvor: B92

Petak, 23.11.2012.

16:11

Default images

Lokalnu vlast, trenutno, čini koalicija oko SNS i DSS, ali predstavnici Ujedinjenih regiona Srbije smatraju da ona treba da bude u skladu s republičkom.

"Smatramo vrlo racionalnom odluku naših partijskih centrala da se u svim sredinama gde je matematička većina moguća izvrši usklađivanje lokalne koalicije, poput one na republičkom nivou", izjavila je danas na konferenciji za novinare portparolka URS-a iz Kuršumlije Jelena Pantović.

Ona tvrdi da predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Kuršumliji i narodni poslanik u Vladi Srbije Radovan Raičević ne želi da sprovede odluku iza koje stoji stranački vrh. "Ovakav stav SNS potpuno je neprihvatljiv, jer je za Kuršumliju štetan", ocenila je Pantovićeva.

Lokalnu vlast u Kuršumliji formirali su SNS i DSS, dok su u opoziciji DS-URS i SPS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: