Podignuta optužnica protiv Žapca

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv biznismena Nebojše Tubića zbog više krivičnih dela učinjenih na štetu Spasoja Miličevića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.01.2021.

12:13

Podignuta optužnica protiv Žapca
Ilustracija: JanPietruszka/depositphotos/

Optužnicom od 24. decembra prošle godine Tubić se tereti za dva krivična dela, ugrožavanje sigurnosti i krivično delo teške telesne povrede sa smrtnom posledicom, precizira se u informaciji novosadskog tužilaštva.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv biznismena Nebojše Tubića zvanog Žabac zbog više krivičnih dela učinjenih na štetu Spasoja Miličevića.

Za ugrožavanje sigurnosti zaprećena je kazna zatvora od tri meseca do tri godine, a za drugo krivično delo od dve do 12 godina.

Tubić je bio uhapšen u novembru 2017. godine zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede investitoru Miličeviću (63), koji je 8. novembra preminuo u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

Miličević je prebijen ispred sedišta svoje firme "Kondor gradnja", a navodno je napadnut zbog spora oko atraktivne parcele na kojoj se nalazi njegova firma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: