Kuršumlija: Treći krug izbora

Okružni sud u Prokuplju odlučio je da odbaci prigovore "Topličkog gvozdenog puka" i Demokratske stranke Srbije, pa se u ponedeljak održava treći krug izbora.

Izvor: B92, FoNet

Petak, 23.05.2008.

14:25

Default images

Time je potvrđena odluka Opštinske izborne komisije da se 26. maja održi treći krug lokalnih izbora na dva mesta u toj opštini. Podsetimo, "Gvozdeni puk" čine predstavnici ratnih veterana, koji su pre četiri dana blokirali Opštinsku izbornu komisiju jer su smatrali da im nedostaje jedan mandat.

Opštinska izborna komisija poništila je glasanje na ponovljenim lokalnim izborima 18. maja na dva biračka mesta, a prigovore Okružnom sudu u Prokuplju podneli su predstavnici liste rezervista "Toplički gvozdeni puk" i DSS.

U ponedeljak 26. maja održaće se treći krug izbora u Lukovskoj Banji i jednom biračkom mestu u centru Kuršumlije.

Na lokalnim izborima u Kuršumliji radikali su osvojili osam odbornika, Demokratska stranka i DSS po šest, lista rezervista "Toplički gvozdeni puk" i grupa građana "Svi zajedno za Kuršumliju" po pet odborničkih mandata.

Nova Srbija je dobila četiri odbornika, a socijalisti tri mesta u lokalnoj skupštini, u čijim klupama bi trebalo da sedi 37 odbornika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: