ShoutCraft se nastavlja i pored lošeg zdravlja TotalBiscuita

Pre nekih pet dana sve nas je zatekla jedna neverovatno tužna vest, gde nas TotalBiscuit, legenda gejming scene i jedan od najvažnijih gejming kritičara i uopšte persona na sceni, obaveštava da su mu doktori rekli da njegova terapija protiv raka više nema efekta i da će prestati da mu je daju, jer je i jetra počela da otkazuje.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 08.05.2018.

13:19

ShoutCraft se nastavlja i pored lošeg zdravlja TotalBiscuita

Izvor: Klan RUR

Ukoliko niste upućeni, TotalBiscuit je pre oko 4 godine otkrio da boluje od raka debelog creva, i u međuvremenu se sve to proširilo i na njegove ostale organe, ali je isto tako bilo i svetlih trenutaka gde je delovalo kao da će uspeti da se izbori sa svim tim, jer su mu doktori rekli da ima dve godine života, a od tada je prošlo više od četiri.

Ipak, TotalBiscuit je u poslednjem obraćanju bio veoma otvoren i rekao da je to izgleda to, ali da će nastaviti da radi i proizvodi sadržaj koliko je god to moguće, koliko god bude fizički mogao da to izdrži. Više o tome možete pročitati u ovoj zvaničnoj objavi na linku.

Odlazak TotalBiscuita će biti neverovatan gubitak za čitavu gejming zajednicu, a to će dobro osetiti i StarCraft 2 scena, koju je TB voleo i podržavao i u najgorim danima, i nikada je nije napustio.

Neko ga je na Twitteru pitao i šta će biti sa ShoutCraft serijalom, jednim od najboljih StarCraft 2 turnira poslednjih godinu dana, koji je TB održavao na mesečnom nivou. TB je rekao da se penzionisao od kastovanja SC2, ali da će se potruditi sa ShoutCraft Kings nastavi i nakon što on više ne bude bio tu, i da je već našao grupu ljudi kojoj veruje, da preuzme taj posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: