Esports B92.net

Overwatch: stigla nova mapa i balans izmene!

Treća nova Overwatch mapa od izlaska ove popularne Blizzardove pucačine je od juče na serverima!

Nikola Savić klan rur
Podeli

Radi se o mapi Horizon Lunar Colony, najavljenoj pre nedelja, koja nas vodi ni manje ni više nego pravo na koloniju na Mesecu, na mesto gde je Winston odrastao i postao ono što danas jeste, ali i mesto gde su se vršila raznorazna upitna istraživanja na šimpanzama.

Danas je ta istraživačka laboratorija napuštena i idealno mesto za epske sukobe Overwatch heroja i anti-heroja. Mapa je two-capture-point Assault, ali i prva OW mapa koja se igra u gotovo potpuno zatvorenom prostoru sa malim izletima u otvoren prostor, odnosno na mesečevu površinu sa specijalnim efektom niske gravitacije.

Dizajneri su u videu gde je mapa predstavljena govorili o brojnim sitnim detaljima, kako u smislu estetike, tako i u smislu gejmplej odluka, tako da vam preporučujemo da ga odgledate, jer je u pitanju zanimljiv sadržaj za sve fanove Overwatch sveta.

Osim toga, stiglo je i par balans izmena.

Reaper je dobio redizajn njegovog healovanja, sada umesto health orbova koje su protivnici ispuštali prilikom smrti, Reaper ima pasivan heal koji ga leči za 20% od štete koju nanosi protivničkim herojima, što će svakako biti značajnije nego kada protivnici umru, jer ste tada već bili u prednosti.

Roadhogu je hitbox glave smanjen za 20% (dakle teže će biti da ga hedšotujete), dok mu je oružje rebalansirano tako da nanosi 33% manje štete, ali i puca oko 30% brže.

O ovim, ali i svim ostalim izmenama i poboljšanjima, možete čitati u zvaničnoj patch notes objavi.

Izvor: Klan RUR

Overwatch

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Overwatch: Doomfist prvi utisci

Doomfist je prošle nedelje konačno stigao na Overwatch PTR i tokom vikenda smo imali prilike da ga isprobamo i sa vama podelimo rane utiske o verovatno najiščekivanijem heroju do sada!

Overwatch ponedeljak 10.07. 18:10 Komentara: 0
strana 1 od 8 idi na stranu