eSports

Sreda, 22.03.2017.

09:09

Poslednje kolo FCS, RUR pobedom zadržao šanse za plej-of

Ušli smo u poslednju nedelju regularnog dela sezone Fortuna Championship Series lige.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Poslednje kolo FCS, RUR pobedom zadržao šanse za plej-of
foto: Fortuna

U prvom susretu Instinct je igrao svoju igru i nije dao Mistigi puno prostora za bilo kakvu efektivnu strategiju. Sa rezultatom 23 prema 9, i skoro 20.000 golda prednosti, Instinct je pregazio Mistigu u svom prepoznatljivom stilu.

Rezultat drugog meča je ipak nešto što niko nije očekivao. Igrači Instincta su se oslonili na svoj individualni talenat i uzeli su veoma rizične heroje, ali takva strategija im se nije isplatila. U 40. minutu, nakon pokušaja Instincta da završi meč, igrači Mistige su odlučili da idu na sve ili ništa i zaleteli se na svoje loše pozicionirane protivnike. Nakon 20 sekundi, cela postava Instincta je pala i Mistiga je uspela da im nanese prvi i jedini poraz u toku regularnog dela sezone.

Nastavak večeri je protekao dosta mirnije. U prvom meču RUR je odigrao veoma čistu igru i osigurao sebi pobedu za 28 minuta. Reject je pružio veći otpor tokom drugog meča, ali RUR je ponovo bio mnogo spremniji i uigraniji. Uz par sekundi razlike od prethodne partije, osigurali su sebi rezultat od 2-0 i zadržali šansu da uđu u plej-of.

U četvrtak se igraju poslednji mečevi ligaškog dela Fortuna Championship Series, a sve informacije o ligi možete naći na sajtu fortunaesports.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: