Esports B92.net

HotS Western Clash: Tempo Storm juri treću evropsku žrtvu

U Katovicama se ovih dana pored CS:GO turnia i StarCraft 2 WCS globala, održava i najvažniji Heroes of the Storm turnir sezone u zapadnoj hemisferi, Western Clash.

nikola savić klan rur
Podeli

Izvor: Klan RUR

Prva dva dana turnira obeležila je neočekivana dominacija Tempo Storma nad evropskim predstavnicima, koji važe za tradicionalno "jači" region od Severne Amerike.

Nakon što je u osmini finala pao Zealots, Tempo Storm je u sledećem meču rezultatom 3-1 poslao u donji dež žreba i Fnatic, tako da ih je danas na putu do velikog finala poslednja prepreka Team Dignitas, još jedno veliko ime sa evropskog kontinenta.

Gubitnik tog meča ide u finale luzera, gde protivnika čekaju u duelu između Fnatica i Zealotsa.

Na Western Clashu se do sada igralo poprilično "tradicionalno", ali je interesantna iznenadna "ponovna" popularnost Garrosha, koji je doneo nekoliko presudnih pobeda. Detaljnu metu Wester Clasha možete pogledati ovde.

Mečevi završnice počinju danas od 11h, a možete ih pratiti uživo na Twitch kanalu www.twitch.tv/blizzheroes.

HotS

HotS: Fenix spotlight video!

U četvrtak nam je posle skoro mesec i po dana pauze otkriven novi HotS heroj koji stiže u Nexus - legendarni Protoss ratnik Fenix, u njegovoj Dragoon fromi.

HotS petak 16.03. 19:38 Komentara: 0

HotS: Fenix stiže u Nexus!

Nakon skoro mesec i po dana čekanja, konačno smo dobili najavu za novog Heroes of the Storm heroja! U pitanju je Protoss Fenix, i to u njegovoj Dragoon formi, kako su fanovi i želeli!

HotS četvrtak 15.03. 18:37 Komentara: 3

Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Možda niste čuli za tim Method, jer ne pokriva toliko tradicionalne esport igre koje su popularne kod nas, ali je u pitanju jedna zaista ogromna esport organizacija koja pokriva veliki broj igara, od kojih je svakako najpoznatiji njihov WoW Guild, ali tu su još i PUBG tim, fajteri, Rocklet League, H1Z1, a od danas – i HotS tim.

HotS subota 20.01. 02:30 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu