Esports B92.net

HotS Western Clash: Tempo Storm juri treću evropsku žrtvu

U Katovicama se ovih dana pored CS:GO turnia i StarCraft 2 WCS globala, održava i najvažniji Heroes of the Storm turnir sezone u zapadnoj hemisferi, Western Clash.

nikola savić klan rur
Podeli

Izvor: Klan RUR

Prva dva dana turnira obeležila je neočekivana dominacija Tempo Storma nad evropskim predstavnicima, koji važe za tradicionalno "jači" region od Severne Amerike.

Nakon što je u osmini finala pao Zealots, Tempo Storm je u sledećem meču rezultatom 3-1 poslao u donji dež žreba i Fnatic, tako da ih je danas na putu do velikog finala poslednja prepreka Team Dignitas, još jedno veliko ime sa evropskog kontinenta.

Gubitnik tog meča ide u finale luzera, gde protivnika čekaju u duelu između Fnatica i Zealotsa.

Na Western Clashu se do sada igralo poprilično "tradicionalno", ali je interesantna iznenadna "ponovna" popularnost Garrosha, koji je doneo nekoliko presudnih pobeda. Detaljnu metu Wester Clasha možete pogledati ovde.

Mečevi završnice počinju danas od 11h, a možete ih pratiti uživo na Twitch kanalu www.twitch.tv/blizzheroes.

HotS

HotS: Srpski LastHope je novi igrač Fnatica!

Petar “LastHope” Kovačević, najbolji srpski Heroes of the Storm igrač i jedan od najboljih evropskih Hero League igrača, od danas je i zvanično postao igrač jednog od najboljih svetskih HotS timova i uopšte verovatno i najvećeg svetskog esport brenda – tima Fnatic.

HotS četvrtak 24.05. 20:16 Komentara: 8

HotS: Stigao je novi balans patch

Noćas je na evropske Blizzard servere stigao novi balans patch i čini se da donosi tako puno toga što su se igrači i nadali da će doći, kao da je bio usmeren direktno ka željama igrača.

HotS četvrtak 10.05. 17:16 Komentara: 0

HotS: Fenix nerf, buff za svima omiljenog pandu Chena

U noći između srede i četvrtka stigao je najnoviji patch sa balans izmenama za popularnu Blizzard mobu Heroes of the Storm, nakon što je prvobitno nastao problem sa patchovanjem zbog novog UI sistema, koji je pravio bagove, pa je morao da bude uklonjen.

HotS četvrtak 12.04. 13:01 Komentara: 3

HotS: Fenix spotlight video!

U četvrtak nam je posle skoro mesec i po dana pauze otkriven novi HotS heroj koji stiže u Nexus - legendarni Protoss ratnik Fenix, u njegovoj Dragoon fromi.

HotS petak 16.03. 19:38 Komentara: 0

HotS: Fenix stiže u Nexus!

Nakon skoro mesec i po dana čekanja, konačno smo dobili najavu za novog Heroes of the Storm heroja! U pitanju je Protoss Fenix, i to u njegovoj Dragoon formi, kako su fanovi i želeli!

HotS četvrtak 15.03. 18:37 Komentara: 3
strana 1 od 13 idi na stranu