Esports B92.net

Hearthstone: Najavljen The Season of Rastakhan

Večeras nam je, pomalo neočekivano, stigao video iz “Developer Insights” serije Hearthstone videa, koji zapravo i nije ono što smo obično navikli da predstavlja takav tip sadržaja, već je samo najava za novi događaj koji počinje 13. februara.

Nikola Savić RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Džozef “joemag” Magdalena nam je najavio događaj koji nosi naziv Season of Rastakhan, trajaće tri nedelje i sastoji se od tri specijalna Tavern Brawla u kojima ćemo moći da igramo sa Rumble šampionima (onima protiv kojih se borimo u Rumble Run) i njihovim špilovima koji su sastavljeni oko Shrine mehanike.

Svake nedelje špilovi i Shrine šampiona će se menjati, tako da nećemo uvek igrati sa istim deckovima, i svake nedelje ćemo umesto Classic packa, za tri odigrane partije u ovom Brawlu dobiti Rastakhan’s Rumble pack, dakle tru ukupno.

Događaj ko događaj deluje simpatično, ali smo razočarani što je najavljen kroz formu “Developer Insights” videa, jer nam je ovaj serijal ranije obično donosio neke zanimljive insajderske informacije oko procesa dizajniranja i balansiranja Hearthstone karata.

Hearthstone

Hearthstone: Sawovsky Rastakhan Analiza #3

Počela je sezona otkrivanja karata zvaničnim strimom na kome smo videli novih devet karata, od kojih je čak tri bilo Mage, tako da sada znamo čak pet novih Mage karata iz ovog seta i neka slika i ideja seta polako kreće da se kristališe.

Hearthstone utorak 20.11. 15:46 Komentara: 7