Cloud9 predstavio novi CS:GO sastav

Dugonedeljne spekulacije konačno su se obistinile! Cloud9 je potvrdio kupovinu petorke ATK-a, mlade postave koja je privukla veliku pažnju nakon fantastičnog nastupa na finalnom takmičenju ESL Pro Lige.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 07.01.2020.

14:36

Cloud9 predstavio novi CS:GO sastav

Izvor: RUR Esports

Nakon katastrofalne 2019. godine, serije loših rezultata i velikog broja promena, Cloud9 se rastao sa svojim najboljim igračem,Timotijem ”autimatic” Taom, poslednjim iz one postave koja je 2018. godine osvojila Major u Bostonu. Zajedno sa autimaticom u Gen.G prešli su Koosta i Daps. Samim tim, umesto da gradi postavu oko prestale ekipe, Cloud9 se odlučio da dovede mladu i proverenu postavu, koja je delovale sve bolje, kako je godina odmicala kraju.

S obzirom da je Cloud9 završio na poslednjem mestu ESL Pro Lige, dok je ATK uspeo da dogura dalje nego što je očekivano, američka organizacija će pokušati da otkupi i mesto koje je pripadalo ovoj petorci. Doduše, to još uvek nije potvrđeno.

Sastav Cloud9 od sada čine:
  • Džoni ”JT” Teodosiu
  • Ian ”motm” Hardi
  • Ricki ”floppy” Kemeri
  • Džoš ”oSee” Om
  • Aran ”Sonic” Grosbek

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: