CS:GO – steel i zakk našli novu ekipu

Brazilska ekipa Luminosity je u svoje redove dovela dva bivša člana ekipe Immortalsa.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 28.04.2018.

18:53

CS:GO – steel i zakk našli novu ekipu

Izvor: Klan RUR

Novi članovi ekipe su steel i trener zakk. Nakon raspada Immortalsa steel se oprobao u Liquidu, ali je bio daleko ispod svog nivoa. Loša igra Brazilca se može opravdati privatnim problemima, a mladom igraču je prošle nedelje preminula majka.

On je pet meseci bio član američkog sastava, a početkom aprila je izašao iz prve petorke.

Drugi novajlija ekipe je zakk, harizmatični trener koji je vodio Immortals do finala Majora u Krakovu. On je od kraja 2017. godine bez ugovara, a sam je naglasio da čeka dobru ponudu, koja je izgleda naišla.

Luminosity i dalje ima šanse da se plasira u ECS S5 finale, s obizorm da su trenutno treći na tabeli, dok su u ESL Pro Ligi završili osmi na tabeli.

Luminosity sastav:

Gustavo “yeL” Knittel
Lucas “steel” Lopes
Gabriel “NEKIZ” Schenato
Gustavo “SHOOWTiME” Gonsalves
Vinicios “PKL” Coelho

Rafael “zakk” Fernandes (trener)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: