CS:GO – FaZe lako protiv Na’Vi, otišli u prvo finale!

Prvi finalista turnira u Bostonu je FaZe, koji je pobedom nad ekipom Na’Vi otišao u svoje prvo Major finale, koje je zakano danas za 20 časova!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 28.01.2018.

14:33

CS:GO – FaZe lako protiv Na’Vi, otišli u prvo finale!

Jedan od glavnih favorita za titulu nije imao previše muke protiv Zeusovog tima, pa su obe mape dobili prilično lako, Inferno 16:9 i Mirage 16:7. Najbolji u pobedničkom timu ponovo je bio NiKo, dok je kod ekipe Na’Vi s1mple bio jedini vredan pomena.

Inferno [16:9 FaZe]

FaZe je počeo na CT strani, a NiKo je zaustavio napad na B sajt sa 3 fraga iz new box pozicije, pa je prva runda pripala njegovom timu. Sa iste pozicije u sledećoj rundi nije imao previše uspeha, ali su tu bili karrigan i GuardiaN da povećaju prednost. Brzo se otišlo na 6:0, a flamie je u 1v2 situaciji sprečio da prednost bude još veća – 6:1. Usledio je reset već u sledećoj rundi, kada je ponovo bosanski igrač bio dobar u odbrani B sajta. Na 8:1, s1mple je rešio 1v1 situacija protiv NiKa pa je CIS tim započeo seriju. U sledećoj rundi je najbolji Na’Vi igrač ponovo pokazao AWP umeće, a njegov tim se do kraja poluvremena fokusirao na A sajt, pa je na poluvremenu bilo samo 8:7.

FaZe je krenuo na dugo A, pali su Zeus i Edward, a electronic je bio nemoćan u pitu za 9:7. Lako je karriganov tim pobegao na 11:7, da bi flamie lepo odigrao na midu za smanjenje prednosti. Ipak, šanse za povratak nije bilo, FaZe je već u sledećoj resetovao protivnika, lako su zauzimali A sajt, a pri kraju meča su dva puta bez problema prošli i B pa je rezultat na kraju bio 16:9.
Mirage [16:7 FaZe]

Sjajno su otvorili rundu olof i rain, a s1mple se brzo našao u 1v3 situaciji, mada mu to nije smetalo da ubije raina, NiKa da bi bio uspešniji i u nadmudrivanju sa ranjenim olofom – 1:0 za Na’Vi. Sprečili su bilo kakva iznenađenja u naredne dve runde pa se otišlo na 3:0. FaZe je u full buy rundi napao B, znajući da su dva nasjlabija igrača na toj poziciji. Lako su pali Edward i Zeus za 3:1, a u sledećoj su po oprobanom receptu zaradili još jednu rundu. Ipak, kapiten CIS ekipe se iskupio u sledećoj rundi kada je na rampi ubio 3 igrača CZ-om, a potom sjajno prevario NiKa za 4:2. FaZe je ponovo eksploatisao B pa se otišlo na 5:5 kada je karriganov povao sjajan B fejk a njegov tim je od trenutka vezao 5 rundi za 10:5 na poluvremenu.

Na’Vi se odlučio za napad na A, koji su dobro izveli i osvojili i drugu pištolj rundu. Ipak, u sledećoj se zaleću B, gde je GuardiaN napravio 3 fraga CZ-om za reset. Zeusov tim je istom merom uzvartio u sledećoj rundi – 11:7. Do kraja, FaZe je u tri navrata prepušao A sajt i igrao na ritejk, a u preuzimanju je naročito bio dobar GuardiaN koji je na kraju i rešio meč u 1v2 situaciji.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: