CS:GO Vip Adria – Valiance i Resistance odlični

Mečevi Resistance protiv Kliktecha, kao i Valiance vs Ripple, odigrani su posle odlaganja, a rezultati mapa potpuno su isti na oba meča!

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Sreda, 25.10.2017.

15:29

CS:GO Vip Adria – Valiance i Resistance odlični

Prvi meč se igrao u nedelju, od 21:30. Resistance je odmerio snage sa slovensko-hrvatskom ekipom KlikTech. Igrali su se Mirage i Inferno, a prva mapa bila je dosta napeta. Iako je Resistance pobedio 16:14, namučili su se dosta i bitka se vodila do same završnice. Lobanjica je završio prvi sa 26 ubistava, a pratili su ga Impulse i DiMKE sa 25 i 23. Na drugoj strani, Nejc ‘saveeey’ Mis bio je prvi na obema mapama, sa nešto više od 20 fragova.

Na drugoj mapi Resistance je bio nešto sigurniji, a na poluvremenu su vodili 9:6. S obzirom na to da su uzeli i prvu pištolj rundu u drugom halfu, nije im trebalo mnogo do kraja. Kliktech je uspeo da uzme samo još jednu rundu, pa je meč završen 16:7 za Resistance. Jovan N1GHTMARE Derebanoski nije imao baš najbolji dan, obe mape je završio s negativnim skorom, ali je njegov tim osigurao još jednu pobedu u Vip Adria Ligi.
Valiance je sutradan imao duel sa Ripple Esports, a isti slučaj kao i kod prethodnog meča, prva mapa 16:14. Ovog puta na repetoaru je bio Cache, a možemo reći da je Letn1jev 1v3 clutch rešio meč. Na 14:13 LETN1 se našao sam na B sajtu i uspeo je da reši, samim tim je doveo tim do meč poena. Vreme je bilo mali problem, ali uspeo je Nestor Tanić da pokupi finalni kill u poslednjim sekundama runde. Zatim se ponovo igrao Inferno, Valiance je lepo odigrao i prvo poluvreme je bilo potpuno na njihovoj strani – 12:3. Do kraja im nije mnogo trebalo, uzeli su još četiri runde koje su im falile, pa je meč završen 16:7 za 2-0. Ovo je, inače, prvi zvanični meč tima Valiance posle promene organizacije. Oni su do petka bili Binary Dragons, a više o tome pročitajte ovde.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: