CarGo postao najveće udruženje građana sa 750 hiljada članova

Beograd -- Udruženje građana CarGo saopštilo je danas da su oboreni svi rekordi i da je CarGo od danas najveće udruženje građana u zemlji sa 750 hiljada članova.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

CarGo je zahvalio svim ljudima na ovolikoj podršci. Ona predstavlja motiv da CarGo nastavi dalje jer je od februara do danas, za samo osam meseci broj članova CarGo na istorijskom maksimumu.

"Na ovaj način, zajedno smo postali deo istorije. To nije samo tri četvrtine miliona članova udruženja, već je to 750 hiljada ljudi, građana Srbije koji žele bolju, razvijenu i Srbiju budućnosti. Ovim tempom rasta broj članova udruženja može da dostigne milion članova već na početku 2020. godine", navodi se u saopštenju.

Dnevni rast broja članova udruženja CarGo prelazi pet hiljada novih članova. Samo u prethodnih mesec dana u udruženje se učlanilo više od 150 hiljada ljudi.

"Nakon ogromnih i svakodnevnih pritisaka, građani članovi udruženja su pokazali da žele CarGo. Ljudi su pokazali snagu, a ne interesne kartelske grupacije koje drže Srbiju i Beograd kao svoje taoce. Pored neizmerne zahvalnosti, mi kažemo – ne odustajemo. Srbija je pokazala da je spremna za iskorak u digitalnu budućnost, a mi ćemo zajedno pokazati da smo spremni da se borimo za sve ljude koji ne žele da budu taoci bilo čijih ucena", navodi se u saopštenju.

strana 1 od 193 idi na stranu