"Pedeset godina sam gazio blato"; Vučić: Eto me, asfaltom

Predsednik Aleksandar Vučić obećao je jednom meštaninu Donjih Banjana kod Ljiga da će doći u njegovu kuću i to novim, asfaltnim putem za dva meseca.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 30.03.2018.

19:45

Foto: Tanjug/Rade Preliæ

Vučiću se naime tokom obraćanja posle probijanja tunela Brančić na Koridoru 11 taj meštanin požalio da nema asfalta do njegove kuće, i to "na kilometar od magistrale".

Pedeset godina je, kaže, gazio blato, potom rizlu, te upitao predsednika kada će, i da li će, dočekati da do svoje kuće ide asfaltiranim putem.

Vučić je na to pozvao direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka da priđe, na šta je meštanin kroz smeh rekao predsedniku da "od toga nema ništa", jer je on "sitna riba za Drobnjaka" i da Drobnjak "neće da čuje za Banjane".

Vučić mu je u istom stilu odgovorio da je i on za Drobnjaka "sitna riba".

"I ja sam sitna riba, svi smo mi sitna riba za Drobnjaka", rekao je Vučić kroz smeh, ali i istakao da je nedavno Putevima Srbije dodeljeno 1,2 milijarde dinara i da zato ima novca za asfaltriranje tog puta.

"Nađite način, dobili ste pare", rekao je Vučić Drobnjaku i najavio da će za dva meseca lično doći asfaltiranim putem, a da on spremi rakiju za Drobnjaka.

"Za mene ništa ne treba", rekao je Vučić osmehujući se.

"Rakiju nemam mlađu od 20 godina", uzvratio je "pregovarač" iz Donjih Banjana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: