Hrvatska:Bojkot Todorićevog Konzuma

Nakon što je 7. novembra održan "Dan bojkotiranja svih Konzuma u Hrvatskoj", pokrenuta je nova akcija "Badnjak bez Konzuma!", prenosi Index.hr.

Region

Izvor: B92

Sreda, 28.11.2012.

09:46

Default images

"Pozivamo sve građane Republike Hrvatske na bojkot Todorićevog Konzuma koji će se održati 24.12.2012. na Badnjak", poručuju organizatori akcije.

"Ukratko, Ivica Todorić je monopolista koji drži sve ključne industrijske grane ionako krhke hrvatske privrede. Ivica Todorić je na nelegalan način stekao svoje poslovno carstvo u sumnjivoj privatizaciji i širio se bez imalo smetnji jer ga je svaka politika i većina medija podržavala. Jednog Todorića bi moglo zameniti desetine hiljada malih preduzetnika i privrednika (što bi bio veliki točak veće potrošnje i okretanja novca) samo da pravosuđe počne raditi svoj posao i pročešlja njegovo poslovanje od devedesetih naovamo. Nažalost, Hrvatska je visoko korumpirana država tako da svako ima svoju cenu. Zato dragi građani i građanke Republike Hrvatske, odazovite se ovom novom bojkotu i pozovite svoje sugrađane koji nemaju Facebook da saznaju za bojkot", navode organizatori bojkota.

Za kraj poručuju: "Jedan čovjek može promijeniti sebe, kritična masa mijenja svijet".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: