PR

Dejan Papić – EY preduzetnik godine u Srbiji

U Kristalnoj dvorani hotela Hyatt, 21. februara 2019. godine proglašen je sedmi po redu EY Preduzetnik godineTM. Prestižna nagrada koju dodeljuje revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) ove godine, pala je u ruke gospodina Dejana Papića, osnivača i vlasnika kompanije Laguna, a nagradu su mu uručili predsednik ovogodišnjeg nezavisnog žirija, Darko Budeč i Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

PR petak 22.02. 10:27

Predstavljena inovativna digitalna platforma Salvea - MyPharmaBook

Kompanija Salveo predstavila je na druženju sa predstavnicima farmaceutske industrije inovativnu, digitalnu platformu namenjenu farmaceutskoj zajednici – MyPharmaBook. Salveo prati trendove i ima misiju da bude pionir u farmaceutskoj zajednici kojoj redovno daje svoj doprinos - ovoga puta u kreiranju novog komunikacijskog kanala. Vizija Salvea je bila da stvori moderno dizajniranu, atraktivnu mobilnu aplikaciju koja je dovoljno jednostavna da je može koristiti svaki zaposleni u apoteci.

PR ponedeljak 11.02. 10:20

7. izbor EY Preduzetnika godine - najveći broj inovativnih kompanija

Sedmu godinu za redom, revizorsko - konsultantska kompanija EY dodeljuje nagradu EY Preduzetnik godineTM najuspešnijem preduzetniku u Republici Srbiji. Za ovo priznanje takmiči se 33 preduzetnika iz 27 kompanija koji posluju u deset industrija u 12 gradova Srbije.

PR četvrtak 7.02. 13:25

SoGe Srbija inicirala više od polovine naloga putem instant plaćanja

Klijenti Societe Generale banke Srbija, od početka primene instant platnog sistema Narodne banke Srbije (NBS), inicirali su ukupno više od pola miliona naloga za plaćanja, koji se šalju na realizaciju u roku od nekoliko sekundi, pokazuju podaci Societe Generale banke Srbija (SGS).

PR sreda 23.01. 12:00

MK Group investira 500 miliona evra u region

Kompanija MK Group obeležila je 35 godina poslovanja u Srbiji proslavom u novosadskom hotelu Sheraton. Godinu jubileja, ova kompanija obeležava ključnim ciframa - ukupan iznos investicija koje je MK Group do sada uložila je čak 1 milijarda evra, dok na godišnjem nivou u budžet Republike Srbije na ime svih poreza i doprinosa uplaćuje 109 miliona evra. U skladu sa svojom vizijom i strateškom opredeljenošću, MK Group će i dalje nastavljati svoja ulaganja u tri ključne oblasti svog poslovanja – agrar, bankarstvo i turizam.

PR utorak 22.01. 13:43
strana 1 od 4 idi na stranu