Deda Mraz i Maxi obradovali decu iz "Dr Vukan Čupić"

Šta su mališani sve poželeli za Novu godinu zna samo Deda Mraz, a jedna od njegovih destinacija na kraju ove godine bio je Institut za majku i dete „dr Vukan Čupić“.

Podeli
Foto: Delhaize
Foto: Delhaize

Veliku kočiju Deda Mraza zamenio je ovog puta Maxi online, dok su se u ulozi vrednih pomoćnika u pakovanju najlepših igračaka za dečake i devojčice našli zaposleni u Maxi supermarketu.

„Svi koji veruju u novogodišnju čaroliju danas su mogli da je osete. Osmesi na licima dece kada su ugledali Deda Mraza zaista su neprocenjivi i ukoliko smo i na trenutak uspeli da im prenesmo novogodišnju atmosferu i ulepšamo praznike, uradili smo pravu stvar“, istakla je Milica Popović iz korporativnih komunikacija Delez Srbije.

Kompanija Delez Srbija ove zime je, pored najmlađih, obradovala i najstarije sugrađane, korisnike Prihvatilišta za stara i odrasla lica, kojima je priredila svečani novogodišnji ručak, a organizaciji Crveni krst Beograd uputila je najveću pojedinačnu novogodišnju donaciju u robi vrednosti 120.000 evra.

PR

Kako se troši zeleni dinar?

Problemi zaštite životne sredine se u javnosti u Srbiji najčešće povezuju sa dva pitanja. Prvo je da nas čeka veliko prilagođavanje pravilima EU, a drugo je ko će to prilagođavanje da plati.

biz: pr utorak 27.03. 10:00 Komentara: 0
strana 1 od 29 idi na stranu