PR

Kriptovalute su tik pred eksplozijom

Tekuća godina, za razliku od kraja prethodne, zabeležila je ekstreman pad na tržištima kriptovaluta. Padovi i do 99 odsto uzrokovali su strah i razočaranje.

PR utorak 30.10. 16:06

9 razloga zašto da štedite

Prasići ne čuvaju ništa pa ipak je kasica prasica postala sinonim za štednju. No, to je priča za neko drugo vreme, ali je pravo za pitanje - kada ćete vi početi da štedite?

U ova turbulentna vremena, trebalo da imate oslonac koji vetar krize nećete oduvati. Naravno, nasledstvo i dobro plaćen posao mogu da vas dovedu u rang najbogatijih, ali i štednja može da vam približi sliku milionera koji vozi Rosl Rojs i živi u palati s brojnom poslugom...Šalu na stranu, vrlo je jednostavno – štednja vam omogućava sigurnost u životu.

PR petak 26.10. 10:00

Coca-Cola imenovala nove predsednike za regione EMEA i CIE

Kompanija Coca-Cola objavila je da je Nikos Kumetis (Nikos Koumettis) imenovan za predsednika grupacije za Evropu, Bliski istok i Afriku (EMEA). On dolazi na mesto Brajana Smita (Brian Smith), koji je izabran za predsednika i generalnog direktora operacija. EMEA je najveća i najraznovrsnija grupacija u okviru kompanije, sa 6 poslovnih jedinica, 120 zemalja i jednom trećinom svetske populacije: 2,4 milijarde ljudi.

PR četvrtak 25.10. 16:00
strana 1 od 4 idi na stranu