Serija Prijatelji: Svi glumci opet na okupu - ali samo još jedan put

Još uvek nenapisani TV specijal sa svih šest "Prijatelja" je navodno u fazi priprema, ali neće biti nastavka serije.

BBC

Izvor: B92

Sreda, 13.11.2019.

12:12

Serija Prijatelji: Svi glumci opet na okupu - ali samo još jedan put
Getty Images

Svih šestoro glumaca serije Prijatelji su u pregovorima za jednokratni i povratnički specijal bez napisanog scenarija, navodi se u američkim medijima.

Sajtovi Holivud Reporter i Varajeti tvrde da će se specijal prikazivati na striming sajtu HBO Maks.

Ipak, to očigledno ne znači i potpuni nastavak hit sitkoma, koji se emitovao od 1994-2004. godine.

HBO Maks je obezbedio prava za emitovanje svih 10 sezona Prijatelja u Americi po ceni od 425 miliona dolara, sa početkom prikazivanja u aprilu 2020. godine.

Serija će se prebaciti sa Netfliksa, gde je pronašla novi život sa mlađom publikom i bila druga najgledanija serija 2018. godine - kažu podaci kompanije Nilsen koja se bavi analizom medija.

Dženifer Eniston, koja je glumila Rejčel u seriji, nedavno je otvorila profil na Instagramu i privukla skoro pet miliona pratilaca 12 sati nakon što je postavila selfi sa glumačkom ekipom koju čine Kortni Koks, Lisa Kudrou, Metju Leblank, Dejvid Švimer i Metju Peri.

Ona je kasnije gostujući u TV emisiji Elen Dedženeris tajnstveno najvila da "rade na nečemu".

"Voleli bismo da se nešto desi, ali ne znamo šta je to nešto. Zato samo nešto isprobavamo", dodala je.

Jedno ili dvoje glumaca radilo zajedno na različitim projektima, uključujući i spin-of seriju Džoi - u kojoj je Švimer režirao Leblanka u nekoliko epizoda - ali svo šestoro nisu viđeni zajedno u javnosti od kako se serija završila.

HBO Maks nije komentarisao ove navode. Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: