Prve fotografije: Citroen C3 za 2017.

U javnost su "procurile" fotografije treće generacije modela C3 uoči njegove zvanične premijere.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2016.

14:04

Prve fotografije: Citroen C3 za 2017.

Novi Citroen C3 ima manje konzervativan dizajn od prethodnika a mnogi stilski detalji preuzeti su sa modela iz aktuelne game francuskog proizvođača.

Od krosovera C4 Cactus pozajmljeni su bočni zaštitni "airbump" dodaci na donjem delu vrata i detalji unutrašnjosti, od Citroena C4 Picasso maska hladnjaka i dvodelni farovi, a od malenog C1 zanimljiva dvobojna karoserija, koja će biti dostupna kao doplatna opcija.
Zadnji deo automobila inspirisan je modelom DS3, uključujući i dizajn farova. Spekuliše se da novi C3 neće u ponudi imati panoramsko vetrobransko staklo koje se nastavlja na prednji deo krova, kao što je to bio slučaj kod druge generacije ovog automobila.
Očekuje se da će Citroen C3 biti dugačak oko 4 m, širok 1,75 m, a visok 1,47 m, dok će zapremina prtljažnika iznositi oko 300 l. Više detalja biće poznato uskoro, s obzirom da je Citroen najavio premijeru za kraj juna.

Kakvi su vaši utisci o novoj generaciji modela C3 na osnovu prvih fotografija ovog automobila?
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: