MINI imitira Rolls-Royce

Vlasnici MINI-ja od sada će barem po jednom detalju moći da se pretvaraju da voze Rolls-Royce.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 18.09.2019.

16:30

MINI imitira Rolls-Royce
Foto: MINI promo

Kupci MINI automobila moći će za svoj automobil da dokupe takozvane samonivelišuće kapice felni. Ovaj detalj koji je uvek predstavljao simbol vrhunskog luksuza u auto-industriji omogućava da logo proizvođača u sredini točka uvek stoji pravilno bez obzira da li se vozilo kreće ili ne.

Kupci će moći da poruče oznaku MINI ili logo John Cooper Works, koji je namenjen visokoperformansnim modelim britanskog proizvođača.
Foto: MINI promo
MINI nije prvi brend u okviru BMW grupe (kojoj pripada i Rolls-Royce) koji je od najluksuznije auto-marke u toj nemačkoj grupaciji iskopirao ideju samonivelišućeg logoa na točkovima.

BMW je to uradio ranije na nekim modelima, uključujući i novi Seriju 3, a interesantno je i da su istu ideju iskoristili i proizvođači drugih auto-grupacija, među poslednjima Volkswagen koji je ovog leta ovu opciju ponudio kupcima i valsnicima određenih modela, među kojima je i Golf.
Foto: MINI promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: