Postala majka sa devet godina

Devojčica iz Meksika stara svega devet godina krajem januara rodila je devojčicu, a tu vest lokalne vlasti i članovi njene porodice saopštile su tek 5. februara.

Život

Izvor: B92

Sreda, 06.02.2013.

09:46

Default images

"Devojčica je imala samo nešto više od osam godina kada je zatrudnela. Otac je dečak od 17 godina, ali ne možemo da ga nadjemo jer je pobegao", rekla je majka devojčice po imenu Dafne lokalnim zvaničnicima u meksičkoj saveznoj državi Halisko.

"Tragamo za mladićem da bismo čuli i njegovu priču jer devojčica ne shvata šta se desilo. Tu je reč ili o silovanju ili o slučaju seksualnog zlostavljanja", rekao je jedan zvaničnik tužilaštva države Halisko, a prenela agencija AFP.

Devojčica se porodila 27. januara i rodila ćerkicu tešku 2,7 kilograma. Obe devojčice su puštene iz porodilišta i osećaju se dobro, ali je iz bolnice saopšteno da će nastaviti da prate njihovo stanje zbog mladosti majke.

Foto: taoty / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: