Život

Subota, 20.04.2019.

14:47

Moj sin je sada devojčica: "Imala je tri godine kad mi je rekla da nije dečak"

Šarliz Teron je prvo imala sina i ćerku, ali posle jednog saznanja i prihvatanja ona sada ima dve devojčice.

Izvor: B92, Independent

Moj sin je sada devojčica:
Foto: Gettyimages

Oskarovka je usvojila decu, Džeksona i Ogast. Džekson je dečak od sedam godina i usvojila ga je 2012, a ćerku tri godine kasnije.

Međutim, fotgrafije dečaka u haljinici šokirale su deo javnosti.

Popularna glumica je otkrila da već četiri godine sinčića odgaja kao da je devojčica, i da mu se obraća u ženskom rodu, samo je to do sada krila.

"Imala je tri godine kada mi je rekla da nije dečak. I otada, odgajam devojčicu, kojoj se kasnije pridružila još jedna sestra. Ja sam mama dve divne devojčice i želim da ih zaštitim, kako bi procvetale," rekla je ona.

"Moj posao majke podrazumeva da moram da uradim sve što je u mojoj moći da ih volim i slavim, i da budem sigurna da imaju sve što im je potrebno kako bi mogle da budu šta god požele. Uradiću sve što mogu kako bi moja deca imala to pravo, i kako bi se tokom života osećale bezbedno," rekla je ona.

Oskarovka, koja je kao petnaestogodišnjakinja gledala kako njena majka ubija njenog oca u samoodbrani, rekla je da je od majke Gerde naučila da mora biti iskrena.

"Odrasla sam u Južnoj Africi, zemlji u kojoj ljudi žive poluistine, uz laži i šaptanje. Odgajana sam tako da ne budem takva. Majka me je naučila da moram da se izborim za sebe, da znam da život nije večan i da moram da ga živim iskreno," rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: