Nedeljni horoskop za period od 24.08. do 30.08.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.08.2015.

00:00

Default images

OVAN

Hrana

Ova sedmica započinje Velikim Vatrenim trigonom i doneće vam mnogo više pokreta nego inače, a samim tim treba vam i ishrana bogatija proteinima. Nikako ne preskačite doručak i neka on bude malo „jači“ – jaja, jogurt, voćni milkšejkovi. Za ručak i večeru bi bila savršena kombinacija grilovane ribe i povrća.

Ljubav

Moguće je da kod slobodnih Ovnova trenutno postoji zainteresovanost za dve osobe. Jedna vam je mnogo bliže i lakše ju je osvojiti, ali je druga trenutno nedostupna ili se ponaša prilično misteriozno pa vam to samo budi još jaču pažnju i interesovanje. U osvajačkom ste temperamentu i predmet svojih želja ćete obasipati pažnjom i galantnošću. U bračnim odnosima kraj nedelje može biti problematičan, za vikend mogu izbiti nesuglasice oko problema koje duže vreme oboje potiskujete. U dužim emotivnim vezama neće manjkati gore-dole situacija. Ono što vas povezuje trenutno jeste strast, ali ne možete samo na njoj zasnivati svoj odnos. Problemi mogu izbijati na dnevnoj bazi.

Posao

Zadovoljni ste kako se vaši planovi odvijaju i sve više svesni da ste nadomak ostvarenja nekih ciljeva. Neke propuštene prilike ponovo dolaze na dnevni red i ovog puta ste spremni da uložite mnogo veći napor da biste ih iskoristili. U toku nedelje vam sledi odličan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta. Nemojte samo očekivati previše preko noći. Za sve postoji procedura koju će sada biti neophodno ispoštovati. Neka vas ne uplaši količina obaveza početkom nedelje – sve ćete uspeti da završite na vreme.

Novac

Imate osnovu da se osećate lakše po pitanju finansija. Priliv koji odmah početkom nedelje dolazi biće dovoljan da pokrije neke troškove za kuću zbog kojih ste se brinuli. Moguće je da je u pitanju neki sitniji kvar ili neophodna kupovina.

Zdravlje

Jedino što je ove nedelje aktuelno je umor. Ne štedite sebe ni malo i prilično se iscrpljujete. Potrebno je više odmaranja i opuštanja.

BIK

Hrana

Dokle god vaša vladarka ide retrogradnim hodom, ne treba smetnuti sa uma da vam je metabolizam nešto usporeniji, pa samim tim i dalje morate voditi računa o tome šta jedete. Povrće je „pod obavezno“, isto tako i voće – jabuke, grožđe, lubenice. U popodnevnim i večernjim satima jedite ribu ili grilovanu piletinu, ćuretinu sa dosta salate (bez jakih preliva i sosova).

Ljubav

Možda kod slobodnih Bikova sve ono po pitanju ljubavi ne funkcioniše savršeno, ali se vi osećate mnogo bolje nego inače. Shvatate da ste sa nekim ljudima definitivno završili i da sada možete rasterećeno da se okrenete ka budućnosti koju po prvi put vidite kao priliku za nešto bolje. Savet je da baš sa tim novitetima tokom ove sedmice ne žurite. Ne očekujte previše od jednog susreta i ne pravite odmah u svojoj glavi od osobe koju ste tek upoznali „onog pravog“. Pustite da se stvari razvijaju same od sebe. U bračnim odnosima vam je potrebno neko razjašnjenje od strane partnera, ali generalno ne bih rekla da je ovo krupna stvar koja bi mogla da poremeti vaše odnose. Dobro je. I u dužim emotivnim vezama će se osetiti rasterećenost i priliv pozitivne energije. Odlično za zajednički odlazak na letovanje.

Posao

Početkom nedelje je moguć neki problem u dogovorima sa najbližim saradnicima i kolegama, ali je ovo nešto što će biti brzo rešeno na obostrano zadovoljstvo. Generalno, ušli ste u period kada će se okolnosti ipak nameštati u vašu korist i kada sa nekim blokadama i preprekama na duže završavate. Privatnicima ide jedna lepa nova ponuda od većeg klijenta, ali ovde ne bi trebalo odmah „poleteti“. Ovo za sada je samo preliminarni dogovor, konkretizacija tek sledi u narednom periodu. Moguće je da ćete biti razočarani ako neko obećanje ostane baš samo to. Ne brinite, biće i drugih prilika.

Novac

Niste u ovom periodu u situaciji da se žalite što se priliva tiče, iako ste realno gledano očekivali da ćete neke troškove i dugovanja srediti mnogo ranije. Tempo života koji sada vodite ipak ostavlja veliki trag na vašem novčaniku.

Zdravlje

Odličan period za oporavak. Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema, sada možete lakše pronaći rešenje za njih.

BLIZANCI

Hrana

U drugom delu sedmice potrebna vam je izbalansiranija ishrana jer vam se od tog trenutka budi apetit. Izbegavajte svakako brzu hranu (a sve će vas baš vući ka tome da jedete „s nogu“) a umesto jakih alkoholnih ili kofeinskih napitaka pokušajte sa zelenim čajem ili matičnjakom. Više će vam se jesti slatkiši, tako da se bacite na voće ili makar na voćne salate.

Ljubav

Previše očekujete od jednog novog poznanstva i lako je moguće da ćete u kontaktu sa tom osobom praviti greške i brzati. Ne možete požuriti dešavanja nikako u ovom periodu, jasno je da želite odmah da dobijete neke konkretnije stvari, ali bićete primorani da malo sačekate na njih. Druga strana može na vaše pritiskanje i insistiranje na kontaktu odgovoriti ćutanjem ili distanciranjem. Za nove početke je mnogo bolji drugi deo nedelje. U bračnim odnosima Blizanci mogu izgubiti strpljenje sa partnerom. Više vam je dosadilo njegovo potenciranje na nekim stvarima i konstantna kritika. U dužim emotivnim vezama je jako malo dovoljno da sve dođe na svoje mesto. Pomoći će zajednički izlasci ili odlazak na kraći put.

Posao

Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Vage u drugom delu ove sedmice najviše odgovara onim Blizancima koji mogu zarađivati honorarno, kroz povremene poslove ili na konto hobija i onih stvari koje im pričinjavaju zadovoljstvo. Privatnicima savet da dobro razmotre ponudu koja će im biti prosleđena iako ona na prvi pogled izgleda jako primamljivo. Ne treba se u ovom periodu zaletati ni u šta – varijanta korak po korak jeste mnogo sporija, ali daje i prave šanse za konkretan uspeh. Generalno – iako su vaše pozicije dosta dobre, prevelika očekivanja vas samo vode u frustriranost jer ne dobijate ono što želite.

Novac

Ova sedmica daje mogućnost za više priliva, ali se vidi da su i vaše „trošadžijske“ aktivnosti opet u svojoj neumerenoj fazi. Izgleda mi kao da na duži rok nikako da nađete balans i ravnotežu između priliva i odliva.

Zdravlje

Početkom sedmice mogući problemi sa varenjem i stomačnom dupljom.

RAK

Hrana

Vaš vladar će tokom ove sedmice biti Pun i to u znaku Riba, tako da je teško da može da vas mimoiđe porast apetita. Naime, to kako se emotivno osećate uvek određuje koliko ćete i šta jesti, a obzirom da će u ovoj sferi biti padova – koliko vidim ne ginu vam velike količine slatkiša, teških čokoladnih torti i raznovrsnih šećernih poslastica. Ako možete, povucite povremeno „ručnu“.

Ljubav

Ne može se poreći da ste tokom ove sedmice jako zainteresovani za kontakte sa suprotnim polom, ali bih rekla da je to pre u nekom povremenom ili seksualnom smislu nego što ste spremni da se nekom emotivno otvorite i prepustite. Nešto što je počelo da se dešava ste uporni da i dalje držite u formi avanture i ne dozvoljavate sebi da pomislite (ili se ponadate) da bi od cele ove priče moglo biti nešto više. Ovonedeljna pozicija Punog Meseca u znaku Riba moguće je da će neke vaše planove sa osobom koja nije blizu vas zauvek preseći ili makar odložiti na neodređeno vreme. U dužim emotivnim vezama, ali i brakovima stvari generalno ne funkcionišu uopšte loše. Moguće je da vi „zatežete“ situaciju prebacujući partneru neke reči ili postupke iz prethodnog perioda.

Posao

Koliko god se trudili, pravu komunikaciju sa saradnicima i kolegama teško ostvarujete. Naročito je sam početak nedelje komplikovan u smislu neslaganja i razmimoilaženja u stavovima. Neke informacije koje dobijete u ovom periodu mogu vas oneraspoložiti ili baciti u razmišljanje da ste okruženi nepouzdanim osobama. Ukoliko suviše budete očekivali od nekog novog posla ili se suviše budete oslonili na nečija obećanja, lako je moguće da ostanete iznevereni, razočarani ili makar osujećeni u dobijanju onoga što želite. Stabilizacija je ipak u drugom delu sedmice osetnija. Neke probleme ostavljate za sobom.

Novac

Zabrinutost zbog finansijskog stanja može biti dosta jaka u ovoj nedelji. Realno, ne bih rekla da baš toliko loše stojite finansijski – ali to gde ste sada nije u skladu sa onim što bi učinilo da se osećate sigurno.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati povremene, prolazne tegobe vezane za stomak ili za glavu u smislu vrtoglavice...no, poenta je da vas može prilično prepasti to što vam se dešava. Ako se ovo nastavi ili intenzivira – potražite pomoć kod nadležnog lekara.

LAV

Hrana

Vladar vašeg znaka, Sunce,u tranzitu je kroz znak Device što bi vama generalno trebalo da donese obraćanje pažnje na zdravu ishranu. Međutim, tokom ove sedmice, zbog nekih napetih aspekata, više je nego verovatno da ćete preterivati i to sa začinjenom hranom, a nećete mimoići ni više konzumiranja alkohola. Umerenost ipak stavite na prvo mesto.

Ljubav

Kod slobodnih Lavova su razmišljanja okrenuta ka dvema osobama – jednu poznajete već neko vreme i jako vam se dopada, ali vas ona pomalo drži na distanci i niste sigurni da li se poigrava sa vama. Drugo poznanstvo je od skoro, ali je i osoba potpuno drugačija – ne samo da rado odgovara na vaša udvaranja, već i sama preuzima inicijativu i zove vas u izlazak. Obe su vam podjednako interesantne, ali pošto ste vi nešto oprezniji i usporeniji tokom ove sedmice, teško je da ćete napraviti neki konkretniji potez. Oni u dužim emotivnim vezama i brakovima su pomalo nesigurni – neki partnerovi postupci i reči iz prethodnog perioda su vas bacili u razmišljanje i niste sigurni kako i da li na njih da reagujete. Ako želite ozbiljniji razgovor, izaberite drugi deo sedmice jer ćete tada lakše doći do kompromisa i energija je mnogo uravnoteženija.

Posao

Ovo može biti vrlo značajna sedmica za poslovna dešavanja, iako sam njen početak neće biti naročito obećavajuć. U okviru radnog mesta su nagoveštene neke promene koje vam ne odgovaraju ili je poslovni projekat koji ste očekivali dobio neko drugi. Međutim, situacija se vrlo brzo menja i Lavovima sama sredina ovog perioda može doneti značajno priznanje ili u finansijskom smislu, nagrađivanju ili u dobijanju jače pozicije. Savet je da ono što vam bude ponuđeno prihvatite, čak i ako izlazi iz okvira onoga što ste radili do sada. Velike mogućnosti za napredovanje ili dobijanje željenog posla (za nezaposlene).

Novac

Veća suma novca bi tokom ove sedmice mogla završiti u vašim džepovima. Finansijski momenat je jako dobro postavljen i mogli biste se značajno „opariti“. Prihvatite mogućnost dodatnog posla.

Zdravlje

Pošto ste tokom ove sedmice skloni da preterujete, da se iscrpljujete i poslednji atom energije ulažete u posao, moguće su fizičke posledice. Najbolje bi bilo da svakodnevno odvojite nešto više vremena za odmor.

DEVICA

Hrana

I Sunce i Jupiter su u tranzitu kroz vaš znak i sigurno je da će apetiti biti povećani. Generalno gledano – tranzit planete Jupiter čiji uticaj „širi“ kroz polje ličnosti, obično donese da se osoba proširi za par konfekcijskih brojeva. Obzirom na to da će ovaj uticaj trajati više od godinu dana, shvatite da je pred vama vreme kada morate biti umereni.

Ljubav

U emotivnim vezama i bračnim odnosima jasno ćete partneru dati do znanja da je vreme da se stvari postave na drugačiji način. Vi ste spremni da napravite prave korake, ali to isto očekujete i od druge strane. Obzirom da je partner tokom ove sedmice spreman da vam se prilagođava i da vam izađe u susret, više je nego verovatno da vam od polovine ovog perioda idu mnogo stabilniji odnosi i sklad u vezama. Kod slobodnih Devica imamo nešto drugačiju situaciju – vaša potreba da se emotivno stabilizujete postaje iz dana u dan sve jača i moguće je da ćete povući konkretne poteze u odnosu sa osobom koju već duže vreme poznajete. Pojedini pripadnici znaka ulaze u vezu koja ima sve predispozicije za trajnost. Kod nekih drugih i dalje su aktuelne aktivnosti tajnog tipa. Suviše vas sve ovo privlači i zanimljivo vam je da biste mogli tek tako da prekinete.

Posao

Ukoliko ste privatnik, na samom početku nedelje imate određenu zabrinutost zbog poslovnih rezultata koji nisu u skladu sa vašim trudom. Iako su neki poslovi izgledali kao vrlo isplativi, još uvek ne vidite punu finansijsku satisfakciju od njih. Generalno – Devicama je ovo dobar poslovni period u kome ćete morati da zaobiđete neke sitnije prepreke, ali se vidi da će sve funkcionisati vrlo dobro. Ispravili ste neke propuste u odnosu sa bitnim saradnikom i dobijate mogućnost da nastavite dalje jačim tempom. Dobra komunikacija, razumevanje i podrška od strane kolega. Ukoliko radite u timu, savršeno vreme za boljitak.

Novac

Nema razloga za zabrinutost zbog nekih troškova koji se postavljaju pred vas. Pored redovnih priliva, tokom ove sedmice je moguć i dobitak preko dodatnog ili honorarnog posla.

Zdravlje

Dosta dobro ove sedmice, mada kako se bude išlo ka vikendu, sve više ćete shvatati da vam je odmor preko potreban.

VAGA

Hrana

Iako vas još uvek drmaju aspekti koji govore o nešto većim količinama hrane koju unosite, ne može da se ospori da ste ove sedmice mnogo više u pokretu i da smete povremeno dozvoliti sebi da se malo opustite. Probajte da raznim integralnim keksićima nadoknadite potrebu za slatkišima koja je i ove sedmice dosta jaka.

Ljubav

Iako emotivnom ili bračnom partneru pokazujete nasmejano lice i opuštenost, neka duboka nesigurnost se uvukla u vas. Imate sklonost da preterujete sa svojim razmišljanjima i da preuveličavate i najmanje sitnice i nemojte zbog svog lično lošijeg energetskog perioda kvariti odnose u kojima ste. Na svu sreću pa partner ima potrebno razumevanje, mada ni njemu neće biti jasno zašto vam je toliko potrebno da vas non stop tetoši i obasipa pažnjom. Slobodne Vage imaju više ljubavnih mogućnosti tokom ovog perioda. Kratko poslovno putovanje ili sastanak može vas dovesti u kontakt sa osobom koja će vas svojom toplinom i šarmom osvojiti „na keca“. I izlasci sa prijateljima mogu biti jako inspirativni i omogućiti vam kontakt sa nekim novim ljudima. Čak iako se ništa konkretno ne dogodi tokom ove sedmice, sledi vam dobro raspoloženje i entuzijazam.

Posao

Jako vas mogu podbosti neke reči od strane saradnika. Ili do vas mogu stići informacije koje govore o nekoj vrsti nekolegijalnog ponašanja prema vama. Vidi se da vaša reakcija neće postojati, što je u ovom trenutku i dobro. Memorišite i ostavite da se sa nekim ljudima obračunate kada za to dođe vreme. Svesni ste da vam je potrebna dobra organizovanost da biste izašli na kraj sa nešto većim obimom obaveza i ne želite da gubite vreme i živce na nebitne stvari i ljude. Generalno, Vage ulaze u period boljitka na poslovnom planu i neki značajni pomaci započeće već u drugom delu ove sedmice.

Novac

Sve vam ide na ruku po pitanju finansija. Uspešno ste završili i ostavili iza sebe jedan veći problem ili regulisali neki izdatak koji vas je mučio i osećate se jako dobro.

Zdravlje

U ovom periodu osećate se dobro. Sklanjajte se od jakog sunca, postoji mogućnost alergije i na ubode insekata. Konzumirajte više tečnosti.

ŠKORPIJA

Hrana

Pošto je ove sedmice vladar vašeg znaka „učesnik“ u Velikom Vatrenom trigonu, lakše ćete trošiti energiju pa se i vama preporučuje bogatiji doručak koji će vas „držati“. Ove nedelje imate potrebu za slanijom i začinjenijom hranom, pa se potrudite makar da unosite veće količine vode i da redovno jedete voće. Limunada je piće koje vam se preporučuje za ovaj period.

Ljubav

Tokom ove sedmice u emotivnim vezama i bračnim odnosima ne bi trebalo da bude nekog većeg iskakanja iz svakodnevne rutine. Škorpije osećaju neku pritajenu nervozu koja generalno nema veze sa vašim partnerskim odnosima, već je pre aktivirana kroz posao. Pošto ćete primetiti da povremeno umete da budete oštiriji u komunikaciji sa voljenom osobom, brzo ćete povući ručnu kočnicu. Nema potrebe da ispašta neko ko nije kriv. Drugi deo sedmice vam donosi više lepih trenutaka sa partnerom. Što se slobodnih tiče, očigledno je da ste neke stvari prevazišli i ostavili iza sebe. Osećate se jako dobro i spremni ste da se upustite u ljubavne igrarije. Mada mislite da vam ovaj period nudi samo avanturu i flert – Škorpijama ide jedna velika ljubavna priča čiji bi početni koraci mogli da se odigraju baš u ovoj nedelji.

Posao

Na korak do cilja – ali ovog puta to nije samo vaš osećaj, već je sve potkrepljeno konkretnim dešavanjima. Nekim Škorpijama ova nedelja donosi veliki zaokret u karijeri i dobijanje pozicije ili posla na koji su dugo čekale i već mislile da će čekati doveka. Vaš energetski potencijal je takav da vas u ovom trenutku niko ne može srušiti niti usporiti. Veliki Vatreni trigon formiran početkom ove sedmice vezuje sva poslovna polja i donosi pripadnicima ovog znaka jedan veliki korak napred. Promene ste dočekali. Uživajte u zasluženom.

Novac

Poboljšanje finansijskog stanja i jedna veća novčana uplata, ali kao za baksuz – i troškovi koje ste nekako prevideli ili zaboravili da podmirite. Nije vam jasno do kada ćete se vrteti u začaranom krugu po pitanju novca....

Zdravlje

Iako ste energetski u jednom od jačih perioda i osećate se vrlo dobro, ne biste trebali da zanemarujete povremene nedefinisane tegobe. Ako se neki problem ponavlja, očigledno je da vas organizam upozorava i da je potrebno obaviti konsultacije sa lekarom.

STRELAC

Hrana

Teško ćete tokom ovog perioda kontrolisati apetit a vrlo često ćete posezati i za alkoholnim pićima, što bi svakako trebali da svedete na neku normalnu meru. Povremeno morate dozvoliti svom organizmu da se pročisti i to najviše dobrom hidratacijom, ali i limunom i drugim voćem bogatim vitaminom C. Ove sedmice izbegavajte slatkiše.

Ljubav

Obzirom na postavku Velikog Vatrenog trigona tokom ove sedmice, Strelčevi će, bili oni slobodni ili u emotivnim odnosima, braku – ipak biti okrenuti ka avanturističkom ponašanju i flertu. U ovom periodu baš i ne nailazite na osobe sa kojima biste želeli da se smirite, a ako ste u emotivnom odnosu, partner vam je pomalo dosadan jer ne uspeva da vas prati. Mogući su ulasci u neobavezne veze, pa skrećemo pažnju onima koji su u brakovima da ulaze u period kada njihovi nestašluci mogu biti otkriveni. Nemojte zbog prolazne avanture napraviti veći problem sa stalnim partnerom. Neko vas može impresionirati u drugom delu ove sedmice, ali ako ne napravite neki konkretniji potez i pokažete toj osobi da ste zainteresovani, ova prilika može brzo proći.

Posao

Jedan plan počinje da se ostvaruje bolje nego što ste očekivali, ali će vam i oduzeti mnogo vremena i angažovanja. Ipak, ne žalite truda jer je pred vama dobar poslovni period kada trebate zgrabiti svaku priliku koja vam se ukaže i iskoristiti je. Početkom nedelje su mogući nesporazumi u komunikaciji sa saradnicima tako da će pojedini Strelčevi možda čak intervenisati kod nadređenog u želji da dođu do rešenja situacije. Ako radite u timu, potreban je kompromis da bi se rad nastavio neometano dalje. Mogućnosti pokretanja poslova sa strancima ili vaše veće angažovanje povodom toga.

Novac

Tokom ove sedmice vas prati dašak srećnih okolnosti kada su finansije u pitanju, tako da će priliva biti više nego inače. No, to neće umanjiti vašu neumerenost – ova sedmica vam je posebno loše postavljena kada je trošenje u pitanju – kupujete nepotrebne stvari i razbacujete teško stečen novac.

Zdravlje

Tokom ove sedmice jasna je veća iscrpljenost kod vas. Pojedinima su moguće vrtoglavice, nesvestice, pad šećera.

JARAC

Hrana

Vaš vladar na poslednjim stepenima znaka Škorpije i slabo kretanje kojem ste skloni u ovom periodu prosto iziskuje da konzumirate hranu koja će vam ubrzati metabolizam i potaknuti cirkulaciju. Riba, jaja, junetina, luk, zeleno povrće – dobar su izvor gvožđa i u ovoj nedelji će vam prijati. Ne opterećujte svoj organizam slatkišima, malo crne čokolade će biti sasvim dovoljno.

Ljubav

Poneki put ni sami sebe ne razumete. Kada je posao u pitanju, spremni ste da se u potpunosti posvetite i rešavate situacije sve dok ih ne dovedete u savršen red, a u ljubavi na tako nešto niste spremni. Umesto da se više angažujete oko donekle poljuljanih emotivnih odnosa u vezama ili brakovima, puštate da vam situacija klizi iz ruku ili sve prebacujete na partnera. Kao da je samo on zadužen da vodi računa o vašem odnosu. Vaše je očigledno samo da zakerate i da ukazujete na svaku, pa i nebitnu sitnicu. Mislim da je vreme da se više posvetite partneru, i nemojte se žaliti ako u septembru budete imali veću krizu. Posle će biti kasno za kajanja. Slobodnima sledi jedna lepa komunikacija već u prvom delu nedelje i ovo je nešto što se može razvijati. Za divno čudo – niste toliko stegnuti i sa zadovoljstvom razmenjujete poruke sa ovom osobom. Moguće je da ovde bude i konkretnijih dešavanja...nešto kasnije...

Posao

Nagoveštaji pravih promena po pitanju posla su već tu. Još samo treba rešiti vašu nestrpljivost koja je u ovom periodu velika. No, za sve stvari postoji vreme i red i nećete moći da pogurate dešavanja. Umesto što se nervirate zašto se stvari ne odvijaju brže, rešite još neke sitnice oko papirologije koje ste preskočili ili odložili. Komunikacija sa strancima ili državnim firmama daje rezultate koji su veći od očekivanih. Drugi deo sedmice donosi konkretan ugovor ili početak posla, a ovo je vreme koje pogoduje i onima koji su nezaposleni. Ne čekajte, malo vam treba da pronađete adekvatan posao za sebe.

Novac

Nedelja je finansijski jako dobro postavljena. Moguće je da neki novac niste očekivali sada, već u narednom periodu, ali bićete više nego zadovoljni što je isplata došla u ovom trenutku. Taman imate dovoljno da ne razmišljate o troškovima letovanja ili putovanja.

Zdravlje

Osećate se dobro.

VODOLIJA

Hrana

Imate premalo vremena za bilo šta...a za hranu pogotovo. Nemojte se bacati na brzu hranu i na pekare (a tome ćete naročito biti skloni u drugom delu sedmice). Ako ikako možete (čitaj – ako stignete) u ovom periodu bi bilo izvrsno konzumirati supe i čorbe i jesti što više povrća – najbolje šargarepe. Na žalost, dosta stresan period pa će vam povremeno biti potrebno malo „utehe“ u vidu čokoladnog kolača.

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima Vodolije tokom ove sedmice imaju uglavnom mirna i pozitivna dešavanja. Možda sam početak nedelje bude nešto napetiji, pogotovo ako ste zaboravili na neko obećanje koje ste dali voljenoj osobi ili ako ne budete u mogućnosti da joj se, zbog posla, pridružite u nekim aktivnostima. No, sve se posle toga odvija manje – više funkcionalno. Što se slobodnih tiče, imate udvarača koji već neko vreme obleće oko vas, ali kome još uvek niste sigurni da li da date šansu ili ne. Sve je to lepo, ali onog pravog unutrašnjeg poticaja nemate. Moguće je da će vas zainteresovati neko potpuno nov i to osoba koja razmišlja na sličan način vama, pa će vam biti jako zanimljivo da komunicirate sa osobom sa kojom delite slične životne stavove.

Posao

Kada su poslovne obaveze u pitanju, sve uspevate da uskladite i završite na vreme. Čak će vam sve ići mnogo lakše nego što ste očekivali. Moguć je na samom početku nedelje neki nesporazum sa nadređenim, ali ovo je nešto što se brzo reguliše. Drugi deo sedmice je bolji za dogovore i neke konkretnije pomake u novim poslovima, a tada je moguće i nezaposlenima da dobiju ponudu koja im itekako odgovara. Pun Mesec u polju posla na samom kraju ove sedmice uvodi vas u jedan novi poslovni period.

Novac

Uspevate da napravite dogovor oko nekog dugovanja ili da prolongirate isplatu. Pojedini mogu u ovom periodu posegnuti za pozajmicom od strane prijatelja ili kolege da bi premostili do sledeće isplate.

Zdravlje

U zdravstvenom smislu kulminacija nekih problema ide za vikend. Ovo ne moraju da budu konkretne fizičke tegobe (mada ako ih bude – pravac kod lekara), već mi više liči na umor koji uzima svoj danak.

RIBE

Hrana

Na žalost, dosta stresna nedelja je pred vama, što će se u velikoj meri odraziti na način na koji se hranite. Dok ćete u prvom delu zbog problema i nagomilanih obaveza samo s vremena na vreme ubacivati po koji zalogaj u usta, od petka pa na dalje ćete sve propušteno nadoknaditi. Ne samo to, tokom vikenda bi bilo dobro ne konzumirati alkohol, definitivno vam neće prijati.

Ljubav

U ljubavi generalno Ribama tokom ove sedmice idu prevelika očekivanja a premala realizacija i ispunjenje. Ukoliko ste slobodni, ili u prethodnom periodu ili na samom početku ove sedmice upoznajete nekoga ko će vas u potpunosti očarati. Međutim, nikako ne uspevate da preuzmete kontrolu nad situacijom i moraćete da se prepustite i dozvolite da druga osoba vodi igru. Ovo vam se ne dešava baš često i možete biti u potpunosti zbunjeni. Ipak, ne možete da osporite da vam je zanimljivo i vrlo inspirativno. Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, teško je da ćete uspeti da uspostavite onakve odnose kakve biste želeli. Partner se čak u nekim trenucima može ponašati nadobudno i zanemarivati vaše potrebe i želje. Drugi deo sedmice je ipak nešto bolji po ovom pitanju, tada vam ide smirenje i skladniji odnosi sa više razumevanja.

Posao

Opterećeni ste poslovnim obavezama, ali bez ikakvih realnih osnova. Iako ima dosta posla, vidi se da sve uspevate da završite na vreme. Samo nepotrebno dramite i dižete tenziju i sebi i ljudima sa kojima radite. Jedna velika ponuda ili ozbiljan razgovor sa jakim poslovnim saradnikom ide tokom ove sedmice. Mnogo očekujete od ovoga, ali morate prvo završiti neophodnu proceduru i proći kroz pripremne radnje koje neće biti jednostavne i lake. Ipak, sve ovo ne umanjuje da je jedna velika prilika pred vama. Ako morate da obavite neki važan razgovor sa kolegom ili nadređenim, birajte drugi deo sedmice.

Novac

Mirniji ste po pitanju finansija jer ste neki veliki trošak podmirili ili isplatili nešto što ste dugovali. Neki novac koji očekujete od ranije odrađenih poslova dolazi u prvom delu sedmice.

Zdravlje

Zdravlje je u ovom periodu više nego dobro. Iako radite mnogo i mnogo se trošite, izgleda kao da je vaš priliv energije neiscrpan. Dobro je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: