Život

Nedelja, 14.04.2013.

19:50

Džena Džejmison ostala bez blizanaca

Bivšoj porno zvezdi Dženi Džejmison sud je privremeno oduzeo blizance i dao ih ocu Titu Ortizu na staranje.

Izvor: B92

Default images

Džena Džejmison se u poslednje vreme često svađala sa bivšim UFC borcem zbog čestog opijanja i kasnih izlazaka. Prijatelji su otkrili da se nedavno iselila iz vile u Kaliforniji u kojoj su zajedno živeli.

U međuvremenu Džena Džejmison (39) i Tito Ortiz (38) imali su nekoliko viđanja sa advokatima. Dogovorili su se da će njihovi blizanci Džesi i Džurni (4) do daljneg živjeti sa ocem.
Foto: twitter.com/jennajameson
"Tito je zabrinut za nju jer joj je život u rasulu. Zamolio je da se sredi jer ne želi da deca odrastaju bez majke" kažu izvori blisku paru.

Par je u vezi od 2006.godine a upoznali su se na jednoj od društvenih mreža. Pre tri godine Tita je policija uhapsila jer je ošamario Dženu. On je tada tvrdio da je uhvatio u drogiranju.

Inače, prošle nedelje na proslavi rođendana Džena Džejmison je mobilnim izudarala bivšu asistenticu, dok je prošle godine pijana slupala automobil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: