Novi samsung S8 će biti dostupan u tri boje i koštaće 799 evra

Ljubitelji Samsung uređaja širom sveta imali su priliku da vide kako će izgledati novi Samsung Galaxy S8. Međutim, procurile su fotografije ovog modela koji će se na tržištu pojaviti u tri boje.

Izvor: klix.ba
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Novi izgled Samsung Galxy 8 otkriva da će se naći u tri boje - crnoj, sivoj i srebrnoj.

Prve fotografije budućeg izgleda ovog pametnog telefona je još u januaru otkrio bloger Evan Blas, a sada je predstavio i tri boje.

On je takođe na Twitteru napisao da će se S8 u Evropi prodavati za 799 evra,dok će S8 Plus koštati 899 evra.

Takođe je otkrio i cene nekih dodataka za telefon: priključne stanice DeX, novih GearVR slušalica, i 360 Gear kamere.

Samsung će ovaj pametni telefon lansirati na specijalnom događaju 29. marta, a kupcima će navodno biti dostupan 21. aprila ove godine.

.

Vesti

Google uvodi "besplatnu aplikaciju nedelje"

Korisnici u Srbiji i dalje imaju problema sa kupovinom aplikacija na Play Storeu, nekada aktivne kartice i dalje ne mogu da se osveže, ali postoje načini za dovijanje. To ne znači da i za nas nije vest kada Google odluči da lansira "besplatnu aplikaciju nedelje".

Vesti ponedeljak 27.03. 11:37 Komentara: 0

"WhatsApp treba da bude dostupan policiji"

Šifrovani servisi poruka kao što je WhatsApp moraju da omoguće obaveštajnim agencijama pristup svojim platformama, rekla je britanska ministarka unutrašnjih poslova Amber Rad, posle izveštaja da je napadač u Vestminsteru koristio taj servis samo nekoliko minuta pre napada.

Vesti nedelja 26.03. 13:42 Komentara: 18

Stiven Hoking na hologramu u Hongkongu

Britanski fizičar Stiven Hoking obratio se u petak publici u Hongkonga u obliku holograma, naglasivši tu novu tehnologiju koja se sve više koristi u politici, zabavi i biznisu, preneli su danas lokalni mediji.

Vesti subota 25.03. 20:20 Komentara: 4
strana 1 od 1594 idi na stranu