Tehnopolis

Petak, 14.10.2011.

11:24

Ultrabook iz Asusa

Novi ultrabook stiže iz kompanije Asus, a radis e o modelu nazvanom Zenbook, koji prema najava iz kompanije predstavlja savršen "balans elegancije i energije".

Izvor: B92

Default images

Zenbook odlikuje aluminijumsko kućište, debljine svega 9 milimetara na najdebljem delu, ima instant-on funkciju koja mu omogućava da iz standby moda pređe u radni za samo dve sekunde, a u standby režimu može ostati do dve nedelje.

Za zvuk je zadužena saradnja ASUS Golden Ear tima i kompanije Bang & Olufsen, a ovaj računar je dostupan u dve veličine sa 11,6 i 13,3-inčnim ekranom.

Što se specifikacija tiče tu je 4GB DDR3 memorije i SATA 3.0 disk, po jedan USB 2.0 i USB 3.0 port, kamera od 0,3 megapiksela i Intel procesor. Operativni sistem je Windows 7, Home Premium.

Računar je težak 1,1 kilogram, a u prodaji će se naći po početnoj ceni od 999 evra. Na domaće tržište stiže početkom novembra.

Sve dodatne informacije možete pronaći na zenbook.asus.com, a u nastavku pogledajte jedan od Asusovih promo videa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

16 h

Podeli: