Tehnopolis

Petak, 08.05.2015.

20:26

Čuvena igra sa starih Nokia telefona dobija modernu verziju

Ako se vratimo nazad u vreme "običnih" mobilnih telefona, gejming nije bio baš uobičajena stvar.

Izvor: B92

Default images

Tada su vlasnici telefona uglavnom bili osuđeni na igre koje su bile fabrički unapred instalirane u softver telefona. Uglavnom su to bile male i dosadne igre, sa nekoliko izuzetaka.

Taj status se promenio kada je Nokia objavila 6110 telefon sa Snake igrom u njemu, a ta igra je ubrzo pobrala velike simpatije i postala veoma popularna.

Sada se Nokijin inženjer Taneli Armanto udružio sa developerom Rumilus Design kako bi doneo modernu verziju Snake igre koja će ovog puta biti objavljena pod imenom Snake Rewind.

Igra će biti objavljena 14. maja za Android, iOS i Windows Phone platforme.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: