Tehnopolis

Ponedeljak, 12.03.2007.

13:27

Povratak Commodorea-a

Nekada ljubimac industrije kućnih računara, robna marka Commodore se vraća na veliku scenu novom serijom računara za igranje.

Priredio: Milan Đukić

Izvor: B92

Default images

Kompanija Commodore Gaming će predstaviti novu porodicu ličnih računara namenjenih igračima na kojima će moći da se koriste i najnovije popularne ali i hardverski zahtevne igre.

Bala Kajlman, glavni izvršni rukovodilac kompanije Commodore Gaming, kaže: "Pre 25 godina Commodore je na tržište izbacio najprodavaniji lični računar s kraja 20. veka, C64, i omogućio milionima ljudi širom sveta da steknu prva igračka iskustva. Imamo tu priviligeiju i sreću da Commodore možemo ponovo da predstavimo igračkoj zajednici i označimo početak novog poglavlja u njenoj istoriji ovom izuzetnom mašinom. Sigurni smo da će igračima pružiti ono što žele i što im je potrebno."

Nova serija optimizovanih računara Commodore biće predstavljena na sajmu CeBIT koji u Hanoveru počinje 15. marta. Posetioci će moći da ih isprobaju a na njima će se "vrteti" najnovije igre za lične računare.

Commodore Gaming će uskoro objaviti i nove detalje ovog poslovnog poduhvata, a u kompaniji kažu da još uvek ima "vrlo uzvudljivih" aspekata koje tek treba da predstave javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: