Šon Bin ponovo umire, ovoga puta u novom Hitmanu

Hajp oko Hitman 2 svakog dana sve više raste, a nakon premijere prve “neuhvatljive mete” mislimo da je dostigao najveće visine.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Subota, 20.10.2018.

12:58

Šon Bin ponovo umire, ovoga puta u novom Hitmanu
Foto: Screenshot Youtube

Razlog tome je što će prvu metu glumiti legendarni Šon Bin (Sean Bean), koji će uskočiti u ulogu Mark Faba, u prvoj Elusive Target misiji pod imenom “The Undying”. Naravno, kako i samo ime misije nagoveštava, čitava priča otvoreno koketira sa time kako je Šon Bin poznat po tome što njegovi karakteri stalno umiru, gde god da se pojavi, pa je do sada “umro” nekoliko desetina puta, ali je i dalje tu, pa je zato “The Undying”, odnosno “onaj ko ne umire”.

Taj omaž se jasno oslikava i u sjajnom novom trejleru, gde Šon, odnosno njegov karakter Mark Faba, priča o tome kako su pokušali da ga ubiju na milion načina, ali je on i dalje tu. Trejler je sjajan, Šon je fenomenalan glumac, i uopšte ne sumnjamo da će i misija sa njim biti neverovatno zabavna.

Uživajte u trejleru, a mi jedva čekamo da se pojavi i igra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: