Watch Dogs 2 – toliko seksi da vas banuju sa PSN

Nova Ubisoftova open world igra je upravo stigla na konzole Playstation 4 i Xbox One, označena 18+ kao što obično budu igre u kojima ima dosta pucnjave, gaženja pešaka, psovki i sličnog. Međutim ta ocena je i zbog još jedne sitnice.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 15.11.2016.

21:45

Watch Dogs 2 – toliko seksi da vas banuju sa PSN
Foto: Screenshot

Naime, u igri možete likovima ”zagledati ispod suknje” jer svi imaju renderovane polne organe. Koji su poprilično užasni i izgledaju više kao kompjuterska greška, ali to nije poenta.

Seks u igrama nije ništa novo, na kraju krajeva i Order 1886 je to sve prikazivao tokom čuvene scene u javnoj kući. Ali, autor screenshota sa gornjeg linka je saznao i da je napravio veliku grešku što je svoje otkriće podelio sa Internetom jer mu je ubrzo nakon objavljivanja slike banovan nalog na Playstation Network. Po PSN pravilima, zabranjeno je snimanje i postavljanje materijala koji je seksualne prirode.

Sreća u nesreći je da je ban privremen, tojest dve nedelje, ali dobro upozorenje da svoje ”nevaljale” avanture u Watch Dogs 2 zadržite za sebe. Ili barem da ih ne delite online.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: