Monika Levinski: Pitali su me zašto nisam promenila ime

Monika Levinski držala je govor na skupu koji je organizovao magazin “Forbs”, a tokom kog je prvi put javno govorila o skandalu s bivšim predsednikom SAD-a Bilom Klintonom.

Izvor: B92

Utorak, 21.10.2014.

18:47

Default images

Uprkos velikoj tremi koju je imala jer do sada nikada nije držala govor u javnosti, bivša sekretarica i ljubavnica tadašnjeg predsednika SAD-a Monika Levinski dirljivi govor stoički je podnela.

Ona je govorila kako je pre 16 godina počela da radi u Beloj kući kao stažistkinja.

“Tada sam imala 22 godine, završila sam fakultet i počela da stažiram u Beloj kući. Ali, zaljubila sam se u svog šefa. On je bio predsednik SAD-a. Započeli smo aferu 1995. godine, a ona je s prekidima trajala dve godine. To je bilo dobro za mene, sve dok nije dospelo u javnost. Mnogi su mi govorili da bi trebalo da promenim ime, a neki su me čak zapanjeno pitali zašto to već nisam uradila. Ja sam i dalje Monika Levinski”, rekla je na početku govora.

Govoreći o porodici i bratu, Monika nije mogla da zaustvi suze, a tokom govora je objasnila da se na ovom skupu pojavila da bi se borila protiv “otrovne internet kulture”. Naime, tračevi o njoj i Klintonu su počeli da se šire upravo putem interneta.

Ceo govor bivše ljubavnice Bila Klintona možete poslušati u nastavku…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: