I vi ste sigurno bile zaljubljene u njega

Svi se sigurno sećate hit serije "Nestašne godine“ i jednog od glavnih likova koji je tumačio buntovnika Bogdana Dražića, zvanog Drezik. Ženski rod širom sveta ga je obožavao. Da li ste znali šta je ovaj glumac sve preživeo i zašto ga možda niste prepoznali?

Izvor: B92

Utorak, 25.03.2014.

14:04

Default images

Glumac Kalan Malvej nema koju devojčicu nije zaveo svojom ulogom u seriji "Nestašne godine", sa svojim pirsingom u obrvi i skejtom u rukama.

Ovaj glumac je doživeo strašnu nesreću koja je uticala na njegov izgled pa je to verovatno razlog zašto ste mislili da je prestao da se bavi glumom.

Iako je nakon nesreće nastavio da glumi, mnogi ga nisu prepoznali. Sada je opet u žiži javnosti jer se pojavljuje u najnovijem nastavku filma "300 Rise of an Empire".

Glumac je 2003. godine doživeo strašnu saobraćajnu nesreću kada je sa 100 km/h doživeo čeoni sudar. Nesrećni Kalan bio je zarobljen u automobilu skoro ceo sat dok su spasioci pokušavali da ga izvade iz njega. Povrede lica su bile toliko ozbiljne da je glumac morao da ugradi 17 titanijumskih ploča koje su mu popravile frakture vilice i lica.
Foto: Promo
Nažalost, glumac i dalje ne vidi na jedno oko.

Iako su mnogi komentarisali da Drezik više ne izgleda tako lepo kao nekada, mi mislimo da i dalje osvaja ženska srca...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: