Besplatna pravna pomoć

Sutra u "Sava centru" konferencija povodom predstavljanja rezultata projekta "Besplatna pravna pomoć u Srbiji".

Info

Izvor: B92

Sreda, 13.06.2007.

14:20

Default images

Projekat je realizovao Ombudsman Katalonije, a finansirala AECI (Španska agencija za međunarodnu saradnju) španskog Ministarstva spoljnih poslova i saradnje.

O rezultatima projekta govoriće ombudsman Katalonije Rafael Ribo, potpredsednik Advokatske komore Srbije Dejan Ćirić i predsednik opštine Novi Beograd Željko Ožegović.

Konferenciju će, kako je najavljeno, otvoriti direktorka Narodne kancelarije predsednika Srbije Tatjana Pašić i ambasador Španije u Srbiji Hose Riera Sikjer.

U ovom projektu, koji je započet 2003. godine, učestvuju Narodna kancelarija predsednika Republike, niške opštine Medijana, Pantelej i Palilula i opštine Pančevo, Šabac, Zrenjanin, Prokuplje, Lebane, Vlasotince i Novi Beograd, kao i advokatske komore Niša, Vojvodine, Šapca, Beograda i Srbije.

Na Konferenciji će biti rezimirani rezultati više od četiri godine rada na ovom polju i predstavljeni statistički podaci o građanima - korisnicima službe iz različitih opština Srbije od 2003. godine, a biće podeljena i promotivna publikacija o projektu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: