Embid: Imamo dobre šanse za finale

Prva zvezda Filadelfije Džoel Embid izjavio je kako misli da njegova ekipa može da dođe i do velikog finala NBA lige.

Izvor: LN

Sreda, 25.04.2018.

13:10

Embid: Imamo dobre šanse za finale
Photo by Mark Brown/Getty Images

Nije prošlo mnogo vremena od kada je Fila bila najgora ekipa lige, a sada imaju realne šanse da se, sa najboljim sa zapada, bore za šampionski prsten.

Bivši košarkaš Elton Brend 2016. okačio je poster u svlačionici Filadelfije sa natpisom 'Čestitamo na izjednačavanju rekorda za najgori skor u istoriji', sa ispisanim brojevima svakog igrača ekipe.

"Iskreno, bio sam razjaren. Bio sam povređen i nisam mogao ništa da uradim povodom toga, pa sam samo sebi rekao 'Kada se vrati, nešto mora da se promeni'", rekao je Džoel Embid za ESPN.

Pred petu utakmicu serije prve runde plej-ofa protiv Majamija, Embid je rekao da je vreme Siksersa došlo i da moraju da prigrabe ovu priliku i počnu da razmišljaju o finalu NBA. On ovo sugeriše već duže vreme, s obzirom da je na svoj Instagram postavio slike potencijalnih kandidata koje Fila mora da eliminiše na putu do finala.

"Imamo šanse. Imamo dobre šanse", rekao je Embid na pitanje da li mogu da dođu do finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: