"Dajte Gvardioli Oldam, i tamo bi se dokazao"

Li Džonson, menadžer Bristol sitija, pohvalio je Pepa Gvardiolu zbog uspeha koji pravi sa Mančester sitijem.

Izvor: B92

Utorak, 09.01.2018.

10:07

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Siti će igrati protiv Bristola u polufinalu Liga kupa, prvi duel na programu je od 20.45 na ’Etihadu’, a Džonson smatra da bi katalonski stručnjak imao uspeha i sa mnogo slabijim engleskim klubovima.

Nema sumnje da Gvardiola želi da juri sve trofeje koje može. Kvota na pobedu Sitija u oba poluvremena (Dupla pobeda) je 1,82. Pogledajte sve MOZZART kvote za ovaj meč.

"Gvardiola se vrlo brzo adaptirao na engleski fudbal. Ali pravi izazov je otići u Oldam i imati godišnji budžet od 900.000 funti. Verujem da bi se i tamo pokazao", rekao jer Džonson.

Bristol je najveće iznenađenje ovogodišnjeg takmičenja – četvrtoplasirani tim čempionšipa već je izbacio Mančester junajted u prethodnoj rundi.

"Dva različita tima – jedan se bazira na velikom posedu, drugi baš i ne, ali je fizički jači. Naša koncentracija mora biti na visokom nivou kako ne bismo dozvolili da nam se ’infiltriraju’ iza linija. Ali verujem u kvalitet našeg tima i važno je da igramo svoju igru. Definitivno smo uspeli protiv Junajteda i sada moramo dati sve od sebe i ući u duel bez straha", dodao je Džonson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: