Poslastica za kraj – 156. "večiti" derbi

Utakmicama 22. kola, u sredu se završava prvi deo sezone u fudbalskoj Super ligi Srbije.

Izvor: SM

Utorak, 12.12.2017.

11:00

Poslastica za kraj – 156.
Starsportphoto

U centru pažnje biće 156. "večiti" derbi između Partizana i Crvene zvezde u Beogradu.

Utakmica se igra u subotu od 18.00 na stadionu u Humskoj.

Crvena zvezda je posle pobede nad Kelnom i plasmana u šesnaestinu finala Lige Evropa, slavila protiv Borca i tako iskoristila kiks crno-belih protiv Napretka u Kruševcu i pobegla na velikih devet bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.
StarSport
Seriju dobrih rezultata izabranici Vladana Milojevića želeće da nastave i u Humskoj i da tako na najbolji način završe godinu, ali će protiv sebe imati ekipu koja ima imperativ pobede.

Partizan je vezao dva poraza i remi, a pobeda u derbiju crno-belima će doneti mir pred zimsku pauzu i smanjenje bodovnog zaostatka na šest.

Kolo od 13.00 otvoraju Bačka i Zemun, dok će se pet utakmica igrati od 15.00.

Trećeplasirani Spartak iz Subotice će dočekati Vojvodinu koja ne zna za pobedu u domaćem šampionatu već šest kola, dok će četvoroplasirani Radnički gostovati Radniku i pokušaće da upiše i peti uzastopni trijumf.

Voždovac gostuje Mačvi, Javor na svom terenu igra protiv Napretka, a Borac protiv Mladosti, dok će od 17.00 Čukarički dočekati poslednjeplasirani Rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: