Krstičić: Iz Borisova do evropskog proleća

Vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić ističe da je njegova ekipa izvukla pouke iz prvog susreta protiv BATE Borisova i da crveno-beli žele proleće u Evropi.

Izvor:

Utorak, 21.11.2017.

09:55

Krstičić: Iz Borisova do evropskog proleća
crvenazvezdafk.com

"Teška borba je bila na Marakani, ali mislim da je sada sve drugačije. To je bilo prvo kolo, ogromna euforija je bila prisutna, ponela nas je i publika i čitava atmosfera sa tribina. Svi smo želeli da pobedimo tu utakmicu, mnogo smo srljali i BATE nas je hvatao na kontre. Ovog puta će biti potpuno drugačiji meč, njima je pobeda imperativ, moraju da igraju otvorenije, a mi to možemo da iskoristimo. Nećemo ni mi da se zatvorimo, igraćemo kao što to radimo u prvenstvu i ići ćemo na sva tri boda. Idemo da jurimo pobedu i da obezbedimo sebi ostanak u Evropi i na proleće", rekao je Krstičić.

Ekipa Vladana Milojevića u četvrtak od 19 časova gostuje u Belorusiji, u okviru petog kola grupe H Lige Evrope, a trijumf joj donosi prolaz u drugu fazu, prvu posle tačno dve i po decenije.

Zvezda je drugoplasirana na dve runde do kraja sa pet bodova, Arsenal ima duplo više na prvo mestu, BATe ima četiri, a Keln, koji sedmog decembra gostuje u Beogradu, tri boda.

"Oni su zaista kvalitetna ekipa, znamo da će biti teško. Imaju dosta iskusnih igrača, standardni su u evropskim takmičenjima, iskusniji su od nas, ali mi imamo više kvalitetnih igrača i moramo to da iskoristimo i da pobedimo. Možda je upravo ta utakmica najbitnija od svih koje smo imali u grupi. Pobedom možemo već u Belorusiji da završimo posao i rešimo pitanje prolaska grupe. Skoncentrisani smo samo na tu utakmicu, odlično radimo i nadam se da ćemo osvojiti tri boda".

Crveno-beli su na prethodna dva gostovanja ostali neporaženi – slavili su u Kelnu minimalnim rezultatom, a remizirali sa Arsenalom na Emirejtsu bez pogodaka.

"Igramo zaista dobro, pobeda u Kelnu i bod u Londonu to i potvrđuju. Očekujem da će i u Borisovu biti dosta naših navijača koji nam pružaju neverovatnu podršku gde god da igramo. Optimista sam, pozitivno razmišljam i verujem da možemo da ostvarimo odličan rezultat", zaključio je Krstičić.

U isto vreme, 'Todžije' će gostovati 'Jarčevima' u Kelnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: