Napoli preko Lacija do trećeg mesta

Fudbaleri Napolija pobedili su Lacio sa 1:0 na “Olimpiku” u prvom meču nedeljnog programa 19. kola Serije A i preuzeli treće mesto na tabeli.

Izvor: JT

Nedelja, 18.01.2015.

15:10

Default images
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Trijumf Napoliju doneo je Gonsalo Iguain u 18. minutu, posle asistencije Drisa Mertensa.

Napolitanci su tako pretekli Lacio u borbi za treće mesto u Seriji A i posle devete pobede ove sezone imaju 33 boda, dva više od Rimljana,

Srpski fudbaleri Dušan Basta i Filip Đorđević odigrali su po 90 minuta za Lacio.

Napoli je uspeo da slavi u Rimu, iako je Lacio bio bolji. U prilog tome ide osam šuteva u okvir gola nasuprot samo četiri gostiju, kao i deset šuteva van okvira Lacijala, a samo dva gostiju.

Jedini gol na utakmici viđen je u 18. minutu kada je Iguain posle odlične akcije gostujućeg tima poslao loptu tik uz desnu stativu.

Lacio je imao odlične prilike i preko Đorđevića, ali je odbrana Napolija odlično reagovala, posebno dobro u 85. minutu. Do tada, domaći tim je imao prilike preko Biglije, Parola, Kavanade, Keite i Kanderve. Možda najbolju priliku Lacio je imao u 31. minutu, kada je Parolo odlično ispratio slobodni udarac, prihvatio je glavom loptu, ali je ona udarila u prečku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: