Riberi: Osvojio sam sve, šta još?

Fudbaler minhenskog Bajerna Frank Riberi rekao je da nije mogao mnogo toga bolje da uradi prošle godine kako bi osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača sveta.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 14.01.2014.

15:29

Default images

Riberi je završio treći u tradicionalnom izboru FIFA i magazina "Frans fudbal" iza pobednika Kristijana Ronalda iz Reala i Lionela Mesija iz Barselone.

Francuz je prošle godine osvojio Bundesligu, nacionalni kup, Ligu šampiona, Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

"Šta sam mogao još da uradim posle toliko osvojenih trofeja. Nebitno je da li sam drugi ili treći. Nisam sebičan i ova nagrada nije moj cilj. Želim ponovo da osvojim sve sa Bajernom i budem prvak na Svetskom prvenstvu 2014. To je važno", rekao je Riberi za Bild.

Sličnog mišljenja je i sportski direktor Bajerna Matijas Zamer, koji je istakao da je za njega Riberi na prvom mestu.

"Glasanje je bilo demokratsko i moramo da priznamo rezultate, ali za nas je Riberi najbolji. Osvojio je sve, ali očigledno drugi odlučuju", rekao je Zamer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: