Stanojević želi bolju igru

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan pobedom nad Borcem, ali je dodao da 'crno-beli' u meču nisu uspevali da nametu svoj stil igre.

Izvor: LB

Nedelja, 19.09.2010.

20:49

Default images

"Kao što sam i očekivao, ovo je bila veoma teška utakmica za nas. Imali smo nekoliko dobrih šansi, ali jednostavno nismo uspevali da 'razvijemo' svoju igru", rekao je Stanojević posle utakmice u Čačku. Partizan je pobedio Borac sa 2:0, u petom kolu Jelen Superlige, a golove za ’crno-bele’ posotigli su Brazilac Kleo u 71. i Miloš Bogunović u 85. minutu.

Trener aktuelnog prvaka Srbije istakao je da je bilo izuzetno teško igrati protiv ekipe koja se brani tako dobro kao Borac.

"Borac je bio jako dobar u defanzivi. Protivnik nam je svesno prepustio posed lopte, ali mi nikako nismo uspevali da prođemo ni kroz sredinu, a ni po bokovima. Teško je igrati protiv tako dobro organizovanih ekipa", zaključio je Stanojević.

Trener Borca Nenad Milovanović ocenio je da Partizan zasluženo pobedio i da je njegovoj ekipi u pojedinim sitacijama nedostajala koncentracija.

"Pokušali smo da naporavimo dobar blok ispred svog gola i u tome smo uspevali u većem delu utakmice. Imali smo par kontranapada u prvom poluvremenu, ali nam je u nastavku meča pala koncentracija, pa je Kleo postigao gol. To je verovatno i odlučilo utakmicu", rekao je Milovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: