Berluskoni diktira taktiku Milana

Predsednik Milana Silvio zatražio je od novog trenera “rosonera” Maksimilijana Alegrija da tim igra na njegov način, sa dva napadača.

Izvor: AK

Utorak, 20.07.2010.

22:16

Default images

“Ne želim da gledamo samo jednog igrača u napadu. Za pobedu su potrebni golovi, igrači ispred gola”, rekao je Berluskoni dodavši da je bio ljut na taktiku Leonarda.

“Mnogo cenim Leonarda ali se ne slažem sa njim u tome kako vodi tim na terenu. Ronaldinjo mora da igra odmah iza napadača, čak i kada ima obavezu da pokriva levu stranu”, istakao je kontroverzni Berluskoni.

Poslednjih dana mediji su izveštavali da Ronaldinjo napušta Milano i da se vraća u Brazil, Berluskoni je to demantovao.
Beta
“On je broj 1 u Milanu. Ronaldinjo ne želi da ide, siguran sam da je srećan i da će ostati”.

Budućnost veznog igrača Đenara Gatuza i napadača Klas-Jan Huntelara je neizvasna pošto Milan planira da unese više kreativnosti u svoju igru i osveži tim mlađim igračima.

“Bio bih srećan kada bi Gatuzo ostao ali nismo protiv ljudi koji žele da odu. Ne možemo ni isključiti prodaju Huntelara iako smo uvereni u njegove napadačke kvalitete”.

Milan je predstavio nove igrače u timu, Marija Jepesa, Marka Ameliju i Sokratisa Papastatopulosa, ali se i dalje čekaju prave zvezde. Najviše se spominje Barselonin Zlatan Ibrahimović.

Nekoliko hiljada navijača pratilo je prvi trening tima, a Berluskonija su “pencuni” transparentima u kojima su istakli nezadovoljstvo što se sve manje invetsira u tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: