Đurić: "Pojačanja nisu potrebna"

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić izjavio je da ‘crno-beli’ imaju veoma dobar tim, prenose “Novosti”.

Izvor: MT

Nedelja, 04.07.2010.

22:46

Default images

Đurić je tako zauzeo dijametralno suprotan stav u odnosu na trenera Partizana Aleksandra Stanojevića koji smatra da su pojačanja ‘crno-belima’ neophodna.

Đurić je izjavio da smatra da će Partizan biti praktično kompletan čim se svi oporavljeni igrači vrate. ‘Crno-beli’ su na pripremama u Austriji do sada zabeležili tri poraza.

Iako je Stanojević tražio pojačanja, smatrajući kako ‘crno-beli’ trenutno ne mogu da se oslanjaju na mlade igrače, Đurić tvrdi kako Partizan nije oslabljen i da nova imena nisu potrebni.

Partizan nema problem sa novcem, nego trenutno na tržištu nema fudbalera koji bi se mogli okarakterisati kao pojačanja . Otišao nam je samo Dijara, nedomestili smo to sa dva pojačanja, što znači da sa gotovo istim timom ulazimo u sezonu. Protiv Insbruka smo u prvih pola sata pokazali kvalitet. Biće sve mnogo bolje kada se vrate povređeni, imamo jako dobar tim”, smatra Đurić.

Đurić nije odbacio mogućnost ni da jedno od “pojačanja” bude ostanak reprezentativca Srbije Radosava Petrovića, dodavši kako Stanojeviću niko nije rekao da na Petrovića više ne može da računa.

Ne znam ko je to poručio treneru, jer nisam ni ja, a ni Upravni odbor. Petrović je tu i postoji mogućnost da ode samo ukoliko se pojavi prava ponuda. Konačnu odluku da li ide ili ostaje donećemo u naredna tri dana”, zaključio je Đurić.

Poslednji meč u okviru priprema u Austriji, Partizan igra sa Rapidom iz Bukurešta u ponedeljak, od 18:30h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: