Ana Ivanović bolja od Arvidson

Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira Unicef open koji se održava u Hertogenbošu posle pobede nad Šveđankom Sofijom Arvidson sa 2:1 (4:6, 6:0, 6:1).

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 14.06.2010.

17:47

Default images

Ovo je treća pobeda srpske teniserke u mečevima sa Arvidson, od koje je na početku profesionalne karijere (2003) jednom izgubila.

U narednom kolu turnira koji se u Holandiji igra na travi, teniserka Srbije igraće protiv Nemice srpskog porekla Andree Petković. Nagradni fond turnira je 220.000 dolara.

Na početku meča Ivanovovićeva, trenutno 45. na WTA listi, dozvolila je protivnici da preuzme inicijativu i da povede sa 3:1, onda je uspela da smanji na 3:4 i 4:5, ali ne i da preokrene set u svoju korist.

U drugom setu situacija je bila sasvim drugačija. Ivanovićeva je bila ubedljiva i ovaj deo igre je završila bez izgubljenog gema. Sa takvom igrom nastavila je i u trećem setu i meč završila za jedan sat i 13 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: