Milošević na pregledu za 7 dana

Klupski doktor KK Partizan, dr Mladen Maksić izjavio je da će krilni igrač ‘crno-belih’ Strahinja Milošević biti ponovo pregledan za nedelju dana

Izvor: B92, kkpartizan.rs

Utorak, 06.04.2010.

16:52

Default images

Dr Maksić je objasnio da su Miloševiću konstatovane lake povrede glave i prelomi dva pršljena lumbalnog dela kičmenog stuba lakšeg stepena. Dr Maksić je dodao da se Milošević oseća dobro i da će za nedelju dana biti obavljeni novi pregledi, posle kojih će se znati kada će košarkaš ‘crno-belih’ moći da se vrati treninzima.

Dr Maksić je naveo kakve je sve povrede Milošević pretrpeo u incidentu.

Strahinja je iste večeri primljen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine i odmah su bili obavljeni svi potrebni pregledi. Konstatovane su lake povrede glave i prelomi dva pršljena lumbalnog dela kičmenog stuba lakšeg stepena. Nakon 24 sata obavljeni su dodatni rutinski pregledi koji se vrše kod takvih trauma zadobijenih fizičkim nasiljem. Mi smo sve vreme bili u kontaktu sa kolegama iz Novog Sada, koji su odmah pružili svoju pomoć i ovo prilikom im se zahvljujemo”, rekao je dr Maksić.

Dr Maksić je dodao da se pretpostavlja da će Milošević uskoro moći ponovo da trenira.

“Strahinja je dobro i za sedam dana će biti obavljeni novi pregledi koji će jasnije pokazati kada će moći da uđe u trenažni proces. Verujemo da će sve biti u najboljem redu“, završio je dr Maksić.

U utorak u predpodnevnim časovima, objavljeno je da je priveden verovatni napadač na Miloševića, Bojan Mihajlović iz Odžaka.

Ministarka osudila napad na Miloševića

Ministarstvo omladine i sporta Srbije osudilo je napad na košarkaša Partizana Strahinju Miloševića.

"Prevashodna misija svih nas, bilo da smo donosioci odluka, treneri, igrači ili navijači, jeste da zaustavimo nasilje i odstranimo ga sa sportskih terena, ali i van njih, kako nam se nikada više ne bi dešavale ovakve nemile scene", prenosi se u saopštenju izjava ministarka Snežana Samardžić Marković.

Ministarka je apelovala na celokupnu javnost da se zaustavi ovakvo ponašanje.

"Nema tolerancije prema nasilju, kako u sportu tako i u celom društvu! Bilo da je neko navijač KK Partizana ili nekog drugog kluba treba poštovati fer-plej i na sportskim borilištima i van njih. Veliki uspeh našeg kluba mora se priznati i poštovati", rekla je Samardžić Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: