NLB: Radnički gostuje u Domžalama

Veoma uspešnu premijernu sezonu u NLB ligi košarkaši Radničkog iz Kragujevca završavaju u subotu utakmicom, poslednjeg, 26. kola protiv Heliosa u Domžalama.

Izvor: B92

Petak, 19.03.2010.

17:28

Default images

Prema rečima trenera Kragujevčana Miroslava Nikolića, igrači još nisu ni svesni sjajnih rezultata koje su ostvarili. "Sigurno je da veliku zahvalnost za sve što je urađeno ove sezone dugujemo vernoj publici, koja nas je sjajno bodrila, kao i gradskim čelnicima", istakao je Nikolić i dodao da bi bilo odlično kada bi i drugi bili svesni veličine tog uspeha.

Radnički je u svojoj premijernoj sezoni u NLB ligi pobeđivao velikane poput Crvene zvezde, vršačkog Hemofarma, FMP Železnika i zagrebačke Cibone, dok se najtrofejniji srpski klub, šampion Partizan, jedva provukao na gostovanju u Kragujevcu.

"Na nama je sada da sezonu privedemo kraju na dostojanstven način. Svesni smo da ekipi Heliosa, koja se bori za opstanak, dosta toga zavisi od subotnjeg meča", ocenio je Nikolić i dodao da će Radnički u Domžalama isključivo gledati svoja posla.

Sa druge strane, ekipa Heliosa je u veoma teškoj situaciji, pošto im je za opstanak u ligi, pored pobede u duelu sa Radničkim, potrebno i da Crvena zvezda savlada Bosnu.

Utakmica Helios - Radnički igra se u subotu od 20:15 časova u dvorani Komunalnog centra u Domžalama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: