Vraneš: "Neugodan protivnik"

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš izjavio je da je selekcija Slovačke neugodan protivnik .

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 10.02.2010.

14:46

Default images

"Slovačka jeste težak protivnik, ali i to je svakako bolje nego da je žrebom odlučeno da igramo protiv Australije. To nam sigurno ne bi odgovaralo, ne zbog jačine protinika, nego zbog činjenice da bismo morali da idemo na dalek put ", izjavio je Vraneš.

Selektor naše reprezentacije istakao je da za meč sa Slovačkom računa na dve najbolje igračice - Jelenu Janković i Anu Ivanović.

"Nadam se da će Ana imati vremena da do aprila udje u formu, a tu je i prednost domaćeg terena", smatra Vraneš.

On je napomenuo da se treba dobro spremiti za duel sa Slovakinjama, čije perjanice, 30. igračica sveta Dominika Cibulkova i 27. na WTA listi Daijela Hantuhova pripadaju vrhu svetskog tenisa.

"Cibulkova i Hantuhova igraju solidno, a ništa manje kvalitetna je i Magdalena Ribarikova koja zauzima 47. mesto", dodao je Vraneš.

Janković protiv obe prve slovačke teniserke ima pozitivan bilans - po tri pobede i jedan poraz. Ivanović vodi protiv Hantuhove sa 3:1, dok sa Cibulkovom ima negativan skor - jedan poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: